click this to be awesome person

Thursday, 19 June 2014

Panggilan Ke Pemeriksaan Fizikal, Pancaindera & Kecergasan Pen. Penguasa Penjara Gred KX27

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Semalam sampai je rumah memang
terus flat.
Baring skali dengan Darwisy.
Cuaca skrg memang sangat panas kan?
Sampai dalam rumah berbahang.
Tido malam pun berpeluh.
Tengah baring ada message masuk
dalam tab.
Rupanya dari SPA inform
 tentang panggilan ke Pemeriksaan Fizikal
bagi jawatan Pen.Penguasa Penjara KX27.

Sebelum ni ada gak dapat panggilan
macam ni tapi from KPDNKK
Pen.Pegawai Penguatkuasa N27.
Pegi tapi tang bmi x lepas.
Mana taknya, tinggi Iza 156cm
urusetia buat 158cm.
Berat 45.5kg.
So bile kira bmi memang lah under-weight kan?
Beza 2cm kan.
Tapi my yayang x suka sgt
wife die keje part2 penguatkuasa ni.
Ni semalam dapat message ni terus 
whatsapp die 
terus die kata abaikan aje. Hahahaha.
Tak tau la lagi Iza pegi ke tak
sebab kena hari Ahad ni.





My yayang tambah lagi,
since dah apply untuk 41 tggu 
panggilan yang 41 la.
Tapi for 41 ni Iza banyak
apply badan beruniform aje.
Hehehe. Sebab dari sekolah
memang suka beruniform nampak smart.
Antaranya Iza apply Kastam,
Imigresen, Bomba, SPRM,
Penjara, JPJ ada a few je Iza
pilih yang biasa2 aje.
Okey then, nak g klinik check-up 
my sweet little Darwisy.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^ 

2 comments:

  1. salam...

    kite pn dpt gak.. kite gi.. :)

    http://ikachenta.blogspot.com/2014/06/pemeriksaan-fizikal-dan-kecergasan.html

    ReplyDelete
  2. > Nurul Atika
    oh yeke? hehe. so pegi x ahad tu? okey x? hehehe. kite x g, sbb balik kg.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails