click this to be awesome person

Wednesday, 18 June 2014

Blog Saya Dalam Blogger Handal DIY - simplyakuogosh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Wahhh! Terasa keterujaan
seketika pabila ada blogger
yang handal dalam DIY ni
sudi share keje2 DIY Iza yang
x seberapa di dalam blog die.
Oh sweet!
Rasa mcm blog ni masuk
dalam majalah pulak.
Hahaha. Berangan sekejap.

Since hari tu pemilik
kesukaan ramai iaitu Cik Puan Ogosh ni
pun memiliki nama yang sgt unik
lagi ekslusif.
Siap Iza tanya die betul ke
nama die atau nama model/artis Hollywood.
Hehehe. Yang kelakarnya
die ni kawan kepada kakak-kawan Iza.
Hah camne nak explain tu?
Iza ada kawan,
kawan Iza ada kakak,
kawan kepada kakak Iza
punya kawan lah.
Hahaha. Pening ke?



Btw, sis Ogosh...
Wah..tetibe Sis pulak...
Hehehe. Die highlight pasal 
perkara DIY dan masukkan link
atau post dari blog kite dalam
blog die untuk dijadikan rujukan
oleh reader kat luar sana.
Die categorize kan as "Guest Blogger"
so untuk slot ni every 
Wednesday die akan post 
pasal guest blogger yang DIY
apa sahaja benda dan 
share dalam blog die ni.
Sangat mulia kan?
Sebab secara tak langsung
boleh menyatukan blogger2
yang mempunyai minat DIY macam kami.



Since Iza pun berblog dah lama
sejak dari bujang tapi
takdelah terlalu dikenali
sebab lebih suka cerita pasal diri sendiri
dan rutin. Setengah orang banyak
share tentang travel, resepi,
dan pelbagai lagi.
So setiap blog ada keistimewaan
dan cerita yang tersendiri.
Kami as blogger bukannya
nak menayang pasal kehidupan kami
yang serba-serbi tapi
untuk berkongsi bersama.
Jika ada kebaikan yang boleh
dimanfaatkan bersama silakan ikut
dan share. Sebaliknya tinggalkan
dan jadikan pengajaran hendaknya.

Sebagai penutup, 
nak ucapkan terima kasih 
x terhingga buat Ogosh kerana
kesudian U berkongsi DIY key holder
I dalam ur blog ek.
Moga kita kekal bersilaturahim.
Sapa tahu one day kita leh
jumpa lepak together dan
mencetuskan DIY yang lebih awesome.
Hehehehehe.
Kepada reader yang membaca
boleh ke link di bawah
untuk terus ke post berkaitan

Jika korang ada minat yang
sama macam kami ni boleh
email kepada blogger handal DIY tersebut.
Terjah je blog die.
Link Iza dah letak kat atas entry tadi.
Selamat berDIY.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

4 comments:

  1. Handal la sangat....oit..kata nak g rehearsal td..sempat lg ek....btw..tq promsikan segmen Guest blogger..sila Diy banyak2 lagi sampai muntah k..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..sempat lagi kan?
    kejap je...tunjuk muka pastu balik opis.hihi

    ReplyDelete
  3. fewittt...mantopppp!!! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails