click this to be awesome person

Saturday, 31 May 2014

Nak Kurus/Tambah Berat Badan Dengan Cara Sihat? Jom Shaklee!

[LOOSE / GAIN WEIGHT SHAKLEE]

**entry melekat**


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Semalam sebelum balik keje
Iza jumpa kawan lama,
dah alang2 jumpa kami makan
sekali dan borak2 sekali.

Die cerita die sedang diet atkins.
Since die kata berat badan die
naik melampau.
Okey Iza pun try to support.
Sebelum ni die pun pengguna
produk shaklee tapi hasilnya
tak berapa nak nampak la.

Ada yang x percaya pada produk,
ada yang kata dengan bersenam sahaja
bole slim, ada yang kata pemakanan
dan diet seimbang dan pelbagai lagi.

Bagi Iza kita kalau nak buat sesuatu
perlu kaji terlebih dahulu.
Bukan apa, kita lebih kenal
diri kita. Sejauh mana kita mampu
disiplin dengan perkara tersebut.
Sejauh mana boleh konsisten.

Macam Iza pun akui Iza bukanlah
jenis yang konsisten dalam sesuatu hal.
Bila ada dugaan cabaran cepat jatuh tersungkur.
Mcm tu jgak mcm nak turunkan / naikkan berat badan.

Perlu ada
faktor yang menyokong.

1. Pemakanan seimbang
(termasuk yang sihat dan supplement)
2. Tidur/rehat yang cukup
3. Senaman yang konsisten
(tak perlu lama sgt pun)
4. Persekitaran yang sihat.


Kalau korang belasah makan
supplement semata2 pun x boleh jugak.
Tapi ada sesetengah sistem badan 
manusia mampu berhasil dgn supplement shj.
Sebabnya Iza ada jugak dapat feedback
yang bagus dari pelanggan Iza sblm ni.

So kena bergantung pada sistem badan
seseorang tu.
Ada yang amek supplement
dan workout kat gym, 
jogging and so on.
Tak kurang jgak lebih dari itu.

Apa yang penting sebelum korang main 
belasah consume produk kesihatan
selidik dahulu status HALAL,
kelulusan KKM dan bebas KIMIA.

Sebab tu ramai yang percaya SHAKLEE.
Sebab SENTIASA SELAMAT
HALAL & LULUS KKM.

Dan yang beshnya value for money.
Mampu bertahan berbulan dan
jimat duit.

Jom dapatkan produk SHAKLEE
dari Iza PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA.

Nak beli pada harga ahli?
Nak dapat bonus setiap bulan?
Jom tanya Iza

FB : Nurizzahmajif Supplement
Text/Whatsapp : 016.778.6490
Emel : nurizzahmajif@gmail.com
SID : 927641

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails