click this to be awesome person

Saturday, 31 May 2014

Latest Update Tudung Bawal Aidijuma White Label

[ADVERTISEMENT]

{sticky post : please scroll down for new entry}

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dah lama tak update pasal
tudung AJ WL ni hah.
Makin ramai pulak yang text
tanya pasal stok baru.
Tak kurang juga yang
masih berminat dengan stok lama.

Mana yang dah habis tu
memang x dapat nak tolong
sebab Iza pun tlg jualkan 
bagi pihak kawan.

Ada yang kata mahal,
ada yang kata nak amek untung lebih.
Untuk pengetahuan semua,
bukan Iza yang letak harga.
Kawan Iza yang letak
mungkin kalau kite sendiri
pergi ke kiosk AJ pun
memerlukan kos pengangkutan kan?
Macam tu juga lah dgn
orang yang berniaga.

Kalau pada korang harga di sini mahal,
Iza x kisah kalau korang just
text untuk survey harga.
Iza open aje.
Xde masalah pun.
Memang adat berniaga
pembeli pelbagai jenis
dan karakter kan.

Kepada yang dah beli
Iza ucap terima kasih banyak2.


[New Update : 28/5/14]

No 1 - SOLD OUT
No 13 - SOLD OUT
No 17 - SOLD OUT
No 19 - SOLD OUT
No 20 - SOLD OUT
No 21 - SOLD OUT

No 9, 14, 16 - RESERVED 
only 1 pcs aje yang tinggal untuk tiap design


____________________________________

Kalau ikut gambar kat atas ni
semalam kawan Iza update
26/5/14 so design yang
ada seperti dalam gambar.
Kalau nak booked x digalakkan
tapi Iza bagi peluang la
dalam 2-3 hari untuk booked 
sebelum korang buat payment
sebab nak bagi laluan pada
org lain pula.
Sebab bukan online je
yang beli, kawan2 pejabat Iza pun
ada yang beli.
Selamat menjamu mata.
Jika ada yang berkenan nak beli
boleh whatsapp/sms/emel

016 - 778 6490 
nurizzahmajif@gmail.com

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails