click this to be awesome person

Thursday, 15 May 2014

Bonus Shaklee + Daftar Ahli Baru


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
[Bonus Shaklee + Daftar Ahli Baru]
Al kisah semalam SID-SID telah mendapat bonus shaklee, maka meriah la laman FB masing-masing dengan berita gembira tersebut. Admin pun x terlepas dari situasi itu, terus je share kegembiraan dalam masa yang sama dapat message inbox ada yang berminat nak jadi ahli. Yang mana sebelum ini, beliau juga merupakan pengguna shaklee. Tak rugi kalian join shaklee ni, tiada paksaan. Jika masuk untuk makan sendiri ahli keluarga pun xpe, jika nak buat biz jana pendapatan sampingan admin sedia membantu dan alu-alukan niat suci murni korang tu. Ye, Shaklee adalah biz MLM. Tapi bukan seperti biz MLM yang lain. Yang nak register kena ada ribu-ribu ringgit sampai korang kena buat pinjaman peribadi bagai. Ternyata bukan dan x sama langsung. So apa yang lainnya Shaklee ni? Kena lah daftar dahulu baru tahu.


Jom Shaklee!!!
Nurizzahmajif Supplement
016.778.6490 | 927641
Your Trusted SID

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails