click this to be awesome person

Tuesday, 8 April 2014

Travel Mat With Pillow and Bolster MDA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Semalam dok ralit mengemas
baru teringat ada beli 
travel mat ngan bantal kepala + 
bantal peluk Darwisy.
Terus simpan elok2 sebab
nnt nak g jenjalan ke
balik Ipoh ke leh bawak
tak yah usung yang lain dah.
Banyak blog/website gak Iza survey
sebelum2 ni.
Tapi kebanyakkannya
harga melebihi RM100.
Dan tak pasti kainnya macam mana.
Yang ni kebetulan ada opishmate
kenalkan terus pegi FB akak tu.
Duduk desa pinggiran putra
so senang terus je pegi terjah
amek dan bayar terus.


Cadangnya nak beli corak lain
tapi akak tu belum siap jahit sepenuhnya.
Nak tunggu macam lambat sebab
tak tau bila my yayang nak ajak 
balik Ipoh.
Kang tbe2 suh packing baju
nak balik jam tu gak senang
dah ada dah travel mat Darwisy ni.
Sebab Darwisy skrg dah agak lasak.
Baru sebulan lebih tu. Haishhh
Kepada yang berminat dengan travel mat ni
boleh ke fb link akak ni
Kain Bayi untuk tengok dan cuci mata.
Tapi akak ni pun baru lepas bersalin
gak dan masih dalam pantang.
Yang tabik tu baru 2 minggu dalam
pantang dah drive anta anak ke sekolah.
Betul2 ibu mithali sebab memikul tanggungjawab.
Zaman skrg kalau nak pantang
betul2 memang kena dok kampung
jauh dari bandar dan ada org uruskan
anak sekolah semua kalau tak
memang dan terpaksa kuatkan badan.
Pengorbanan seorang ibu.


Yang ni sesaja google dekorasi untuk
bilik santai anak.
Hehehehe.
Bukan main teruja padahal
si Darwisy baru sebulan lebih.
Perancangan dan tengok idea.


Alahai, 
lembut aje warnanya.
Suka kombinasi hijau dan pink.
Teringat zaman tunang dlu warna
tema hijau dan pink.
Masa tu kawan2 macam pelik
sebab takut tak kena.
Tapi bila dah jadi,
alhamdulillah nampak cantik.
Owh, rasanya permohonan
untuk membeli rak pelbagai guna tu
telah diluluskan oleh my yayang.
Yes, alhamdulillah.
Boleh lah menyusun atur lagi.
Hiks.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails