click this to be awesome person

Wednesday, 2 April 2014

Susun Atur Shawl / Tudung Guna Rak Kasut

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Entry ni patut dah lama dah publish,
tetapi asyik sibuk dengan aktiviti 
mengemas yang tak habis-habis tu
terus lupa.
Padahal entry ni
yang paling dan sangat 
x sabar nak update.
Kikikiki.


Memandangkan shawl / tudung
Iza memang banyak sangat sampai
tak muat tempat storage
dan almari
maka terpaksa dah harus
praktik kan idea
yang iza dapat dr FB group 
#kamisukasusunatur.


Maka ini lah hasilnya.
My yayang kata macam nak jual aje.
Hehehehe.
Senang gak buat gini.
Kalau pilih baju
terus boleh match ngan tudung.
Nak lipat dan susun balik pun mudah.
Kalau malas balik tak tahu nak kata apa dah.


Ni baru shawl okey dah ada
60 helai.
Belum tudung biasa, tudung bawal,
tudung serkup, tudung saji,
tudung periuk.
Hehehehehehehehe.


Beli kat Jusco Equine.
Kirim kat kawan aje
sebabnya kemalasan
nak keluar dan kesibukan
mengemas yang melampau.
Selagi bilik bersepah selagi tu
hati tak tenang.
Nasib Darwisy memahami
ibunya. Masa kemas ni die dok 
diam je main. Hihihi.


Harga RM39.90.
Ada gak jual dalam online tapi harga x sama la.
Kalau beli kat Jusco ada dua saiz.
Satu yang rendah sket
dan satu yangmacam dalam gambar.
So kepada yang nak apply
konsep ni dipersilakan.
Sharing is caring.
Selamat menyusun atur.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails