click this to be awesome person

Wednesday, 9 April 2014

New Design Tudung Bawal AidiJuma (AJ)

ADVERTISEMENT

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Iza nak war-warkan kepada
peminat tudung bawal AJ
boleh lah dapatkannya melalui
Iza kerana Iza 
membantu kawan menjualnya.
Kira Iza merangkap agen lah.
Hiks. So kepada yang tak tahu
tudung AJ ni ada
dua jenis iaitu White Label
dan Black Label.
Apa yang membezakan adalah
harganya dan kualiti kainnya.


Kalau ada yang tanya kenapa
harga mcm dah mark-up
jawapannya klu nak harga lebih rendah
dari ini korang boleh
pegi sendiri ke kiosk AJ
yang ada di sekitar lokasi korang.
Tapi nya korang kena kuar
duit minyak sendiri,
masa dan tenaga dan belum
tentu design yang korang nak
tu ada di kiosk tersebut.


Dah nama pun biz online
memang la perlu postage dan melibatkan
kos segala bagai.
Jika ada yang berminat boleh terus
PM / Whatsapp di no
016 778 6490
Hanya untuk serius buyer sahaja ye.


Yang Iza pakai ni 
White Label corak abstrak 
kalau tak silap.
Hehehe, Iza pun tak ingat
nama corak ni.
Wah, muslimah sangat pakai macam ni kan?
Nak pakai mcm Datin Juma
tapi pakai cam gini pun okey
sebab menutup dada.


Yang Datin Juma pakai ni
Black Label design baru.
Cantek kan?
Tudung cantek, orang pun cantek
tutup aurat lagi cantek.


Okey korang, 
selamat mencuci mata
dan selamat membeli belah.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^



4 comments:

  1. This is more on Turkish style if i am not mistaken.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum admin...sy nk tanye , boleh borong x?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum admin, sy nk tanye boleh x kalau sy borong bawal white label?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam. mohon whatsapp/emel saya ye untuk more details.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails