click this to be awesome person

Friday, 18 April 2014

MDA Is Two Months Old :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Semalam 17.04.14 genap
Muhammad Darwisy Affendi 2 bulan (60 hari).
Yeayyy, anak ibu dah besar.
Alhamdulillah.
Semalam abah x teman pun
ibu ngan Darwisy g klinik
sebab abah sibuk keje ada meeting katanya.
Xpelah, ibu dah kuat sket
boleh manage Darwisy sorang2.
Hehehehe.

Tapi Darwisy memang aktif bukan
main skrg. Suka menendang ibu,
kaki tu bukan main gedik lagi lah.
Makin bijak dengan macam2 ragam.

Semalam kena cucuk 2 bulan,
tak nangis pun die.
Anak ibu kuat dan cerdik.
Settle urusan di klinik,
Darwisy teman ibu pegi 
COD Set Kecantikan Kulit Shaklee
pada customer.
So behave dalam car seat
sebab ibu dah pesan awal2 dah
yang ibu kena buat keje sket.

Hope so anak ibu dapat ikut
jejak langkah ibu dan ibu nak
train anak ibu tentang dunia perniagaan.
Biar kecil-kecilan yang penting
kita tak susah dari segi kewangan.
Dan bila kita tak susah,
kita boleh bantu insan lain yang lebih
memerlukan sebaik-baiknya keluarga 
kita sendiri ye sayang.

Oh ye, untuk pengetahuan korang
biz Shaklee boleh diwarisi oleh anak2 korang tau.
Yup, kalau korang dah built empayar korang
dari skrg esok anak korang dah besar
korang leh pass over je biz tu
kat diorang untuk manage.
Make sure diorang didedahkan
pasal shaklee biz.


Well, weekend ni 
kami nak balik Ipoh.
First journey Darwisy
berjalan jauh.
Ibu harap Darwisy tak meragam lah.
Doakan perjalanan kami selamat
pergi dan balik.
Amin.

Anda berminat nak menjana
pendapatan sampingan setiap bulan?

Tanpa perlu membuat pinjaman?
Tanpa modal yang besar?
Tanpa perlu menyimpan stok, 
kerana bole go thru online biz
dan terus hantar brg kepada
alamat pelanggan?

Jom Shaklee
dan hubungi :

016.778.6490 | 927641
Your Trusted SID

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails