click this to be awesome person

Wednesday, 2 April 2014

DIY Kotak Susun Atur CD/DVD

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Memandangkan baru pindah rumah,
maka segala proses mengemas masih
giat dijalankan.
Tapi buat mana yang mampu jela.
Setakat nak menyusun atur benda kecik
tu memang okey je.

Nak dijadikan cerita jugak,
kotak pindha rumah memang banyak.
Maka dari kita buang begitu sahaja
lebih baik letak untuk simpan barang kan?
Kebetulan nak menyusun atur CD/DVD
my yayang yang sgt banyak tu.
Siap tak muat so macam biasa
balut kotak tu dengan pembalut hadiah
then kemaskan cantik-cantik.


Masa ni dok ngadap depan TV kat TV hall.
Sambil melayan Darwisy dgn kembar
sambil menyusun atur.


Taddaaaa...
Jadilah gini. Kalau main letak dan susun
dalam kabinet TV je nnt berterabur pulak.
Maka letak dan susun dulu dalam kotak
yang telah berubah wajah ni.
Kemas sket dan sedap mata memandang.
Mak Iza siap cakap kat kembar,
Mak Lang korang ni dah x ada keje
nak buat agaknya.
Kikikikiki.


Memang ngam-ngam kotak tu
parking dalam kabinet TV ni hah.
Sgt suka sebabnya berhasil
dan berbaloi.
Yang atas tu tak guna kotak pun
sebab size cover DVD sama je.
So bila susun xde masalah.
Selamat menyusun atur kepada
yang gemar susun atur.

Oh ye,
jom lah dapatkan vitamin shaklee.
Bulan ni promo Ostematrix tau.
Beli 6 percuma 1.
Gila leh tahan berbulan lamanya.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails