click this to be awesome person

Friday, 21 February 2014

Testimoni Shaklee : Set Berpantang + Penyusuan + Tenaga

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah syukur kepadaNya
kerana kita dipanjangkan usia lagi
untuk menikmati segala
limpahan kasih sayangNya.

Pagi ni Iza nak share
testimoni hebat supplement shaklee
yang diterima dari 
dikongsi kepada semua pembaca.

Kot la ada yang masih was-was dan 
ragu-ragu untuk menggunapakai
supplement / vitamin shaklee ni.
Kita berusaha dengan pelbagai cara
jadi serahkan sahaja segalanya
pada Allah yang selebihnya.


Di atas ni set lengkap berpantang +
penyusuan + tenaga yang banyak membantu
ibu-ibu menjalani tempoh berpantang
dengan mudah dan berkesan. Insya'Allah.

Zinc Complex 

Direka khas untuk membantu mempercepatkan
proses pemulihan luka bersalin terutamnya
buat yang mengalami luka dalaman 
yang agak teruk.
Satu botol ada 120 tablet,
makan sebiji sehari pada waktu pagi
lebih elok ambil sebelum 
makan pagi. 
Sekali shj sehari dan korang boleh
jimat sehingga 4 bulan lamanya.
Tak ke berbaloi???

B Complex

Membantu mengurangkan tekanan /
stress dan juga memberi tenaga
kerana B Complex shaklee membantu
menukarkan makanan yang diambil
oleh badan kepada tenaga.
Dan telah dilengkapi oleh folic asid.
Juga mengandungi 120 tablet sebotol
dan perlu ambil 1 biji selepas makan pagi,
sekali sehari dan mampu jimat sehingg
4 bulan lamanaya. 
Hah, jimat lagi kan???
Taknak ke??

Ostematrix 

Membantu memberikan kalsium yang 
secukupnya kepada si ibu dan bayi yang
menyusu. Amat digalakkan kepada
mereka yang kurang minum susu
kerana Ostematrix ni juga mampu
menguatkan tulang anda.
Juga mengandungi 120 tablet sebotol,
perlu diambil 2-4 biji sehari 
sebelum tidur.
Membantu tidur malam yang lena
juga mampu bertahan 2-4 bulan penggunaan.
Sangat menjimatkan dan berbaloi bukan???

Sustain Release Vitamin C Plus

Membantu meningkatkan 
sistem imunisasi dan ketahanan badan supaya
tidak mudah terkena demam, 
selesma dan juga mencantikkan kulit.
Sebotol mempunyai 180 tablet
dan boleh bertahan sehingga 6 bulan lamanya.
Hah!! Setengah tahun okey mampu bertahan.
Vitamin lain ada ke?
Shaklee je kot yang ada.
Ambil 1 biji sehari dan patahkan
tablet kepada dua bagi memudahkan
penyerapan di dalam badan.
Ambil pada waktu pagi seeloknya
sekali sehari.

Vitalea Iron Formula

Membantu menyokong jangka hayat 
hati, usus dan mata
juga memberikan tenaga pada badan.
Ianya juga merupaka
multivitamin yang tertua di dunia
kerana kaya dengan pelbagai vitamin
serta mineral yang diperlukan
oleh badan.
Sebotol vitalea mengandungi 
sebanyak 120 tablet
dan mampu bertahan sehingga
2-4 bulan lamanya.
Ambil 1-2 biji selepas makan pagi
atau antara makan pagi dan tengahari 
(BRUNCH).

Alfalfa Complex

Membantu mengecutkan rahim terutama 
selepas melahirkan anak,
sebagai agen detox yang menyingkirkan toksin 
di dalam badan juga sebagai 
milkbooster.
Sebotol yang bersaiz S mengandungi
330 tablet dan boleh bertahan 
sehingga 3-4 bulan lamanya.
Ambil dengan dos yang rendah
iaitu 1 biji slps makan pagi,
1 biji slps makan tengahari
dan 1 biji selepas makan malam.
Boleh tambah dos
jika telah menggunapakai
2 minggu dan ke atas.
Sekiranya bayi anda mengalami
penyakit "kuning" atau jaundis.
Tunggu sehingga bayi sihat 
dan tiada jaundis baru makan alfalfa
kerana alfalfa berasaskan herba.

ESP (Energy Soy Protein)

Membantu memberikan tenaga 
dan nutrien yang secukupnya 
pada badan dan juga menghasilkan
susu yang pekat dan penuh nutrisi
kerana mengandungi 9 asid amino
penting yang tidak boleh dihasilkan
oleh makanan yg diambil seharian.
Satu caniste ESP mengandungi 
850gm dan boleh bertahan 
1-2 bulan lamanya.
Cara ambil 1 sudu besar
sebelum makan pagi,
1 sudu besar sebelum makan tengahari
dan 1 sudu besar sebelum makan malam.
Diambil bersama air masak / air berperisa
sebanyak 200ml dan digoncang
bagi mengelakkan menjadi berketul-ketul.
Elakkan mengambil ESP bersama
air panas, air bergas dan berkafein
kerana boleh menghilangkan nutrien
pada ESP itu sendiri.



Testimoni Pelanggan yang pertama
yang baru melahirkan anak dan sekarang 
anaknya berusia 4 bulan.
Alhamdulillah, susu kian meriah
dan baby kenyang dengan susu ibu yang
berkhasiat dan penuh nutrien.
Moga membesar dengan baik
dan boleh menjadi anak yang soleh hendaknya.



Pelanggan yang kedua juga baru
melahirkan anak yang pertama.
Luka bersalin makin sembuh dan tidak 
terasa sakit walhal baru seminggu bersalin.
Susu pun tidak kurang banyaknya.
Insya'Allah jika kita berusaha
dan serahkan selebihnya pada Allah
akan ada hasilnya.

Anda ingin mencuba?
Tidak mampu untuk pakej set lengkap?
Tidak mengapa, set bajet pun ada ditawarkan.
Sempena minggu gaji
kakitangan awam kian menghampiri ni,
Iza nak bagi BEST PRICE
pada pelanggan Iza.
Jadi, jom order cepat.
Semakin cepat anda mencuba
semakin cepat anda mendapat manfaat 
darinya. Wallahu'alam bisawab.

Nurizzahmajif Supplement
016.778.6490 | 927641
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails