click this to be awesome person

Tuesday, 4 February 2014

Promosi Bulan Februari 2014 - Vitalea Iron Formula


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bulan ni berbesar hati nak share
pasal promosi Shaklee
iaitu multivitamin
a.k.a Vitalea Iron Formula.

Bagi yang x minat mengambil
pelbagai vitamin yang banyak 
dalam rutin harian boleh lah amalkan
pengambilan Vitalea 2 biji sekali sehari
selepas breakfast.



[PERBEZAAN VITA-LEA IRON FORMULA 
SHAKLEE DENGAN MULTIVITAMIN LAIN]

Inilah antara sebab admin memilih multivitamin Shaklee...dan kenapa admin tak pilih jew multivitamin dari jenama yang bersepah di farmasi-farmasi yang berdekatan 

Vitalea Iron Formula Shaklee disokong oleh tujuh kajian klinikal bukan satu or dua yer kawan-kawan tapi TUJUH 

TEKNOLOGI SALUTAN MIKRO membantu membebaskan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan sel-sel baru (untuk pengetahuan korang semua... Vitamin Shaklee memang mudah larut didalam air tak sampai 5 minit tuiiinnngggg dah larut) 

Lebih daripada 340 UJIAN KUALITI dilakukan setiap kali vitalea dihasilkan. Hebat gila bulan 10 or 20 ujian kualiti tapi 340 UJIAN KUALITI 

Vitalea Iron Formula adalah di antara multivitamin pertama dan tertua didunia...tahukah korang yang pada 1915, Dr Forrest C.Shaklee mencipta Vitalized 

Mineral pertama didunia...dan sekarang telah di beri nama Vita-Lea Iron Formula 

Vitalea Iron Formula juga diformulasikan dengan 28 Vitamin dan Mineral penting yang diperlukan oleh tubuh badan kita. 


Nurizzahmajif Supplement 
016.778.6490 | 927641
Your Trusted Shaklee Independent Distributor 


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails