click this to be awesome person

Tuesday, 19 November 2013

Hot Item Shaklee - ESP

Assalamualaikum + Salam Sejahtera.

Pagi-pagi ni nak update
blog yang dah lama kesepian ni
dengan entry Shaklee lah apa lagi kan?
The famous + hot item iaitu ESP.

Kenapa ESP ni hot item?
Sebab nak kurus, nak berat badan yg ideal, nak cantik,
nak sihat, nak tenaga, nak menyusukan baby,
nak hamil, nak subur dan macam2 lagilah
ESP adalah main factor nye.
Ngeh.Ngeh.Ngeh.
Kalau xde ESP ibarat x lengkap la
set tersebut.
Macam makan nasi x minum
air, lebih kurang macam tu lah.


Jom baca sikit pasal ESP ni.
Iza print screen dari website shaklee.



Memandangkan customer Iza
banyak yg tanya pasal cara bancuhan/pengambilan
ESP ni, so Iza terus buat info
bergambar mcm kat atas ni hah.
Senang untuk rujukan.
Sumber ambil dari website PMC Cery.
Moga bermanfaat buat kalian semua ye.


Lagi testimoni ESP shaklee
dari pelanggan 
antara manfaat yang 
pelanggan ni dapat selain dari
nak slim dan rasa kenyang yang lama
die jugak dapati rambut die 
dah kurang gugur mcm yg sblm ni.
Mean, akar rambut makin kuat la.
Sebab dalam ESP kan ada banyak protein
dan 9 asid amino penting yg amat
diperlukan oleh badan.
Bukan rambut je kurang gugur,
kulit makin lembab dan sihat.
Kuku pun dah tak rapuh n rosak sgt. 
Macam2 lagi manfaatnya.
Insya'Allah kalau kita
jaga kesihatan badan 
dgn niat dan tujuan yang elok
hasilnya akan jadi elok juga.
Mudah2an Allah permudahkan dan 
perkenankan segala usaha kita.

Anda berminat dgn produk di atas?
atau
Anda mempunyai pertanyaan tentang produk Shaklee?
atau
Anda berminat menjadi sebahagian dari agen Shaklee?

Jangan segan2 call / sms Iza di talian
016 778 6490
atau ke FB page 

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails