click this to be awesome person

Wednesday, 20 November 2013

Google - Cari Idea Dekorasi DSQ

Assalamualaikum + Salam Sejahtera.

Sekarang mood tengah bercampur baur
sebab dalam masa yg sama tgh galak
dok run biz shaklee + yummylicious 
homemade ice cream.
Tgh dok pantau kontraktor buat keje,
dah x lama dah boleh pindah ni.
Then tgh kalut buat Thesis.
Maklumlah akhri semester sudah.

So bagi menghilangkan rasa tekanan
dan kekalutan, jom google cari idea
nak dekorasi rumah DSQ esok2.
Hehehe.
Siap save image ni sume dalam PC
tu. Sebab taknak ketinggalan 
dari segi trend dan susun atur perabut.




My fav. colour. Hijau epal gitu.
Wah, rasa fresh aje.
Sgt sesuai letak kat ruang makan
warna macam ni.
Bagi berselera sket saat menjamu selera.


Simple dan kemas.
Iza tak suka ruang yang terlalu banyak
barang sebenarnya.
Esok rumah DSQ memang free konsep.
Mean xde konsep tertentu.
Campur aduk.
Yang penting hati dan diri sendiri
selesa dan rasa aman.



Yesza. Pattern skrg belang2 mcm ni.
I like. Siap google kat you tube 
video how to paint stripes wall.
Kelas, sebab x sabar nak buat nnt.
X nak upah orang, sebab nak kan kepuasan
menyiapkan mahligai sendiri.
Hiks. Baru ada sentimental touch.


Tengok gambar ni je pun
dah cukup buat rasa tenang gitu.
Sesuai lah sofa warna putih.
Mcm Iza susah sket sofa warna 
leather brown.
Sebab payah warna  cerah
kang ada je benda yang buat cacat
kot tertumpah apa2 nnt.



Again, white sofa.
So dalam dekorasi n susun atur 
perabot kat DSQ nnt akan 
disuai padankan dgn ruang,
warna, keselesaan mata memandang
dan yang penting ketenangan 
mata dan hati.
Hiks.
Okey, daaaa..


**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. cntiknyee smpi x leh nk tdo dok trigt..

    ReplyDelete
  2. > ima asyma

    kan? teringat2..terliur sume dok ada.alahaiii.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails