click this to be awesome person

Friday, 6 September 2013

Tempahan Yummylicious Home Made Ice Cream

Salam Alaik.

Semalam sebelum balik keje
bos Iza panggil masuk bilik.
Iza ingat Iza ada buat 
salah n siap sedia nak minta
maaf lah konon.
Ale2 die tanya pasal
ice cream yang Iza buat tu.
Sebabnya die nak order
untuk hari sabtu ni
ada tetamu nak dtg rumah.
Hihihi.
Alang2 buat malam tadi untuk
tempahan bos, buat untuk
opis my yayang jugak.
Dah bisg katanya kawan2 kat
opis sebab dah lama tak re-stock 
ice cream dalam fridge opis.


Lepas balik keje terus
singgah kedai beli susu pekat+susu cair.
Kat rumah pulak lif satu
je bole guna.
Yang satu lagi dah brp hari
rosak. Tengah selenggara
katanya. Dah bersesak berebut nak
naik lif dengan barang2 kat tangan.
Sabar ajela.
Selesai buat ice cream smlm 
jam 10.00 malam.
X dapat penuhkan satu
freezer ni sebab mata dah ngantuk.
So dapat 4 perisa.
Oreo, Strawberry. Choc. & Milo.
Perisa jagung xdpt nak buat sebab
bahan tiada.
Ni dapat dalam 70 cup je semalam.
Boleh la sementara
nak buat stok baru.
Moga dipermudahkan.
Amin.

Untuk sebarang tempahan 
Yummylicious Home Made Ice Cream
boleh berhubung trus dengan 
Iza - 016 778 6490
atau 
Fendi - 016 718 6490.
Penghantaran percuma sekitar
Putrajaya **(minimum order 20 cups)**.

Sesuai untuk pelbagai majlis/acara.
Ciptakan kelainan untuk majlis anda.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails