click this to be awesome person

Wednesday, 24 July 2013

Shopping Online - Electric Oven


Salam Alaik.

Dek kerana oven kat rumah tu
buat hal di saat Iza sdg
rajin buat kuih raya
so terpaksa la beli yang baru.
Kalau setakat kuih raya nak
makan sendiri xpe.
Ni sbb ada kwn2 order.
Nak taknak kena lah buat.
Xsampai hati untuk kata tidak.
Itulah kelemahan sedia ada 
dari dulu.

So malas nak g survey kat 
mall bagai. Kita beli online jela.
Search bagai jumpa dalam 
website lazada
pastu tengah offer lak tu.
RM169 aje.
Brand Butterfly gitu.


Senang je.
Order semalam pastu method
of payment Iza pilih COD
(Cash-On-Delivery).
Pagi tadi orang yang nak deliver tu
call ckp nak deliver barang kat rumah Iza.
Iza suh die dtg opis tapi 
akhirnya jumpa kat dataran 
masjid putra je.
Terus masuk dalam boot 
kereta. Balik ni dah
boleh mula n sambung 
buat biskut raya balik la.



Kat kotak tu ada resit sume
so kalau rosak ke apa ke
boleh call diorang
sbb warranty ada setahun.
Okeyla.
Selamat berbuka puasa.

Kadang2 lagi bagus online shopping kan?
Tapi bahaya sbb kejenya asyik nak
beli aje. Pastu meroyan tunggu 
barang sampai.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails