click this to be awesome person

Friday, 26 July 2013

Re-Stock Shaklee Product

Salam Alaik.

Semalam sempat ke home office
#shaklee di Empire Mall, Subang Jaya.
Banyak stok dah habis.
Terutamanya set untuk
menambah tenaga
sempena bulan puasa ni.



X ramai sgt semalam
tapi boleh tahan jugaklah
menunggu no giliran.
Seronok tengok orang2 kita
borong barang2 #shaklee
berduyun2.
Ada yang muda,
ada yang berumur,
ada lelaki,
ada perempuan,
ada yang bawak anak.

Apa yang best sgt join #shaklee ni?
Hah. Bukan je korang layak
dapat bonus tiap2 tengah bulan
nak2 tgh kering kan setiap
petrengahan bulan.
So jika point korang cukup
dan layak dapat bonus
sejumlah wang akan dikreditkan
ke dalam akaun maybank korang.

Sebab tu klu yang dah join
biz #shaklee ni teruja buat sales
banyak2 setiap bulan sbb bonusnya
agak lebat kalau rajin dan 
kena pada caranya.

Apa tunggu lagi?
Setakat RM65 / RM75 seumur
hidup takkan nak berkira?
SEUMUR HIDUP tau!!!



Ni hasil borong semalam.
Syukur rezeki Allah bersama 
#shaklee ni murah.
Makin hari makin banyak order.
Yang paling bestnya order yang x disangka2.
Semalam baru to up stok,
hari ni stok dah nak habis dah.


Ni semua dah siap pack
barang #shaklee customer.
Esok nak pegi delivery.
Seronoknya!
Buat duit raya.
Bonus dapat,
baru lepas gaji,
nanti tengah bulan dapat pulak 
bonus #shaklee.
Auwww! Korang taknak ke?
Meh pm Iza untuk 
keterangan lanjut.
Iza akan cuba sedaya upaya 
guide korang sampai habis.
Confirm!
Pm okey +6016 778 6490

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails