click this to be awesome person

Monday, 22 July 2013

Kereta + Pelaburan = Keselamatan

Salam Alaik.

Sejak dua menjak ni
rajin ambil berat pasal
si hitam ni hah.
Sebabnya sepanjang sibuk ulang-alik
ke kelas (Putrajaya-Shah Alam) 
mmg takde masa nak 
amek tahu.

So memang banyak lah yang kena
ganti sebab dah dok melenjan je hari2.
Sekali pegi servis n tukar tayar
bagai kena beratus.
Hamek ko.
Xpe, rezeki Allah itu luas.
Nasib jugak bonus #shaklee
membantu wlu pun x banyak.
Huhu.
So kena tingkatkan usaha
untuk buat sales.
Mari2 sesiapa berminat menjana
pendapatan sampingan bersama
#shaklee dan di samping mendapatkan
kesihatan + tenaga yang optimum.
#shaklee is the best!



Mula2 tukar tayar 2 biji
sebab sebelum ni tukar
yang second-hand aje so
dah jadi banyak jenis kat kereta tu.
So skrg 4 tayar dah sama
brand so sedap skit nak memecut.
Mesti korang pelik napa 
lah dak Iza ni yang handle pasal 
hal kereta kan?
Sbbnya Iza ni cerewet.
Klu my yayang mau survey satu
tempat je then terus buat.

So disebabkan hal itu
Iza yang akan handle hal ni semua.
Kelas kan? Kan?
Memang sy seorang yang independent
tau. Walau pun sy perempuan
jgn igt sy x tau apa2 pasal hal 
kereta. U tukar ape sume i tanya
then klu masa u buat keje tu
xde nye i nak pegi berehat baca 
magazine ke apa.
Iza tengok keje yang diorang buat
sampai siap.
Dan dari situ mcm2 soalan
Iza tanya. Lantaklah org kedai
tu boring ke tidak
melayan. I adalah
pelanggan so I ada hak okeh.


Minggu selepas tu pegi sevris pulak.
Dah biasa servis kat 
Ahlan Greenwood Sdn. Bhd di 
presint 14 kawasan perindustrian
Putrajaya (gate 1).
Kat sini memang Iza puas hati.
Then kedai tu owner melayu.
Pekerja pun semua melayu.
Ramah n berbudi bahasa.
Memang Iza dah 4 kali servis kat situ.
Banyak gak yg diorang bg tips semua.
Then kalau x puas hati bg tahu
diorang buat balik.
Hehehehe.
TQ la kerana melayani karenah
pelanggan yang cerewet mcm sy ni ye.
 So bab kereta dah selesai.
Nanti kena last check up sebelum
pulang berhari raya.
Korang pun jgn lupa check semuanya
okey. Biar selamat pegri dan
selamat pulang.
amin.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails