click this to be awesome person

Thursday, 4 July 2013

DSQ Wishlist - Kerusi Taman


Salam Alaik.

Last weekend (Sunday), 
after selesai menjawab exam
kami singgah di SACC Mall, Shah Alam.
Kononnya nak terjah Seng Q sbb
nak redeem baucar.
Tapi bila dah masuk Seng Q
tengok tgh buat clearance stock.
Barang2 sgt murah tapi
hanya display set yang tinggal.
Terus cancel dan melangkah
kaki masuk ke Home Deco KK.

Maka hati terus terpaut.
Hajat hati nak cuci mata dan
release tension sbb xdpt jawab
paper final sebentar td.
Tp bile tengok harga terus berkenan.
Sbbnya ada SALE yang sgt berbaloi.



Kerusi taman yang memang
menjadi idaman sang hati.
Memandangkan tengah tunggu
CF daripada pemaju so 
bolehlah survey2 barang rumah.
So salah satu darinya adalah
seperti gambaran di atas.
Yang ni set warna putih.
Tapi mcm susah nak jaga,
sbb mcm cepat kotor kan.
Tapi nampak lah "english-style" di situ.



Tapi bila dah pandang yang warna
hijau ni terus jatuh hati.
My yayang pun dah approve.
So by this week kena g
beli la sebab takut habis coz
sales girl tu kata stock limited
sbb diorang nak test market je dulu.
Sebab tu buat promotion.
Harga asal adalah RM3++
tapi after sales dapat RM2++.
Tapi kalau korang jadi member
layak dapat harga RM1++.
Hah! Gila tak beli.
Haruslah beli.
Nasib kerusi n meja tu
boleh lipat.
So xperlu la nak suh delivery bagai
sbb kos delivery pun dh RM70.
Baik self-pick up aje.
Buat sementara waktu ni akan
park set ni di balkoni rumah 
kuarters skrg.
Hope so dapat CF secepat mungkin
sbb dah sgt tak sabar nak dok umah
bawah, yang parking kereta depan rumah.
Fuh. Rabbi yassir walla tuassir.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails