click this to be awesome person

Thursday, 11 July 2013

Couple Shirt

Salam Alaik.

Banyak benar gambar dalam
hp yang x upload masuk
dalam PC ni hah.
Dan banyak jugak yang belum
ditepek dalam blog ni hah.

Jom lah layankan aje
"mood" dak Iza ni hah.
Minggu lepas adalah minggu
seronok+penat sedunia sebab
mcm2 aktiviti dilakukan bersama
my yayang.
Kejenye berjalan dan menghabiskan
duit. X boleh ke simpan je 
dalam bank tu dok diam2.

Xpe, kali ni je.
Pasni xde dah. Tengok sampai lebam
pastu berangan.
Seperti biasa tempat yang dituju
sekitar Putrajaya,
ke mana kalau tak Alamanda.
Nak g luar Putrajaya
mcm malas dan x ckp masa sbb
weekday kan, kalau weekend lain la.



Masuk dalam kedai Uniqlo tu cuci2 mata jap
sebab my yayang nak tengok inner-wear
konon nak pakai g gym katanya.
So xde yang berkenan.
Keluar balik g ke Parkson lah gamaknya.
Tapi sebelum tu sempat membeli
2 helai baju seorang.
Couple shirt katanya.
Hahahaha.
Dah mcm orang baru nak start bercinta.
Zaman coupl2 dlu kan mesti wajib ada
baju yang sama.
So bile time dating leh pakai
dan nampak lah mcm sehati dan sejiwa
dan romantik konon. Uhuk.


Dalam nak taknak tu beli jugak la.
Mula nak la amek warna pink tapi
tak sampai hati lak tengok my yayang
mcm terseksa je mukanya tu.
Dek kerana nak cover air muka
suami tu beli aje warna di atas.
Nanti kita kuar dating kita pakai
ye syg. Huh.
Xpernah2 tefikir pun nak ada 
couple shirt, 
kali ni tah kenapa tah.
Angin sepoi2 bahasa lah konon tetibe
teringin nak ada couple shirt mcm
orang lain.
Sekali sekala kan.
Okeyla, nak balik dah.
Mau fikir ttg menu apa
yang akan dimasak untuk berbuka.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails