click this to be awesome person

Monday, 22 July 2013

Clearance Stock The Store @ Putrajaya

Salam Alaik.

Sekarang ni tengah dok "gila"
ngan hobi baru.
Hobi mengumpul koleksi
set comforter
sebabnya dapat beli ngan  
harga murah.

Nak jadikan cerita ada
expo jualan yang mana
The Store branch Banting
buat clearance stock kat Putrajaya
bermula 19 - 28 julai 2013.

Dah banyak kali jugak Iza pegi.
Sebab nya juala tu dibuat di bangunan
opis my yayang.
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Presint 2. So kepada
yang tinggal berdekatan boleh lah 
datang beramai2 menghabiskan
duit sebabnya barang2 yang
ada disitu memang murah.
Kata nak habiskan stok.

Sale sehingga 80%.
Yang paling teruja pabila 
melihat set comforter yang harganya
x cecah RM100 pun.



Tengoklah betapa meriahnya sale
yang mereka buat.
Masa ni orang tak ramai lagi.
Tapi masa waktu rehat hari jumaat
tu punyalah ramainya kaum wanita.
Sampai pening dibuatnya.
Nasib Iza dah pegi awal sebelum tu.
That time mmg lengang
dan Iza pelanggan pertama yang beli.
Hehehe.
Gambar kat atas ni ambil dari
FB Perbadanan Putrajaya. 


Inilah hasil hari pertama yang dibeli
dari juala murah tersebut.
Set comforter (queen),
mattress cover (queen),
pillow case (2pcs),
single fitted sheet.

Kesemuanya ada x sampai RM250 pun.
Mau x meroyan kalau x beli.
Kain nya pulak memang sgt lembut dan
berkualiti setanding jenama Akemi,
Novelle dan lain2 lah.

Oh x lupa gak dapat free 2 biji 
bantal sebab beli time happy hour
dan pelanggan bertuah. 
Hiks.


Sampai je rumah terus semangat
deko2 tu mari.
Apa lagi terus je tukar cadar.
Sebelum tu pasang cover mattress ni.
Sangat lembut.
Terus feel mcm check in hotel.
Hehehehe


Dan yang mengujakan bila
pasang set comforter ni.
Hati berbunga2.
Berwarna-warni gitu.
Auwww!
Khamis malam jumaat kenalah 
ceria dan mesra2 gitu.
Hehehe.
Serius mcm tido kat hotel
sebab material sgt selesa,
sejuk dan best lah.


Dek akibat asyik mengigau 
teringat kat set comforter yang murah2 
ni esoknya pegi lagi terjah ke sana.
Tengok harga lagi murah
RM90.00 aje utk set comforter queen size.
Wahhhh! Mcm nak kena histeria pulak.
Naisb baik ada member keje situ.
Terus pilih2 n booked suh die simpankan.
Sebabnya malas nak Q panjang kat
cashier. Balik keje terus je pegi
tempat tu tuntut barang.
Iza beli lagi 2 set.
Yang 1 set n cadar tu opishmate punye.
Sangat berbaloi.
Dapat lagi bantal percuma.
So dah ada 4 biji bantal percuma.
Xtau nak simpan mana
sebab tempat storage semua
dah penuh.
Adehhh.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails