click this to be awesome person

Friday, 7 June 2013

I Love #Daiso


Salam Alaik.

Dah lama blog ni tiada cerita baru.
Tbe2 je new entry "I Love Daiso".
Hiks!

Okey then,
memandangkan hari ni merupakan hari Jumaat
so waktu rehat panjang.
Oleh itu Iza & geng opis
telah terjah ke IOI Mall Puchong.

Lagi pun dah lama x pegi kedai daiso tu.
Rindu pulak.
So dapat peluang ni memang gunakan
peluang sbeaik2nya.
Yeehaaa


Iza ni pantang tengok benda comel.
Nak2 murah, setiap barang RM5.
Hehehehe.
Tak kisah kecil / besar harga setiap barang 
RM5. Jangan x percaya pulak.
Maka hasil rembatan seperti di atas.

Yang warna hitam tu adalah
charcoal face pack (peel off type)
memang tgh mencari sbb selalu guna 
yang cosway (bioglo) punya.
Tapi yang tu harga mahal boleh tahan.
So nak try yang murah punya pulak.
Kalau okey, memang akan beli
selalu la. So far tengok 
review blogger2 pasal produk ni
okey je.
Hope so, begitu juga reaksi pada
Iza.

Dalam masa yg sama beli
pil box utk letak supplement #shaklee 
Iza yang banyak tu.
Yang kecik tu dah x muat.
Hihi.

Kepada sesiapa yang berminat
nak mencuba / mendapatkan 
info tentang supplement #shaklee
boleh berhubung dengan Iza sendiri.
Harga diskaun giler2 dijanjikan.
Siyes, x tipu korang.
Hihihi
My contact 016-7786490
(call/sms/viber/wechat)

**terima kasih kerana membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails