click this to be awesome person

Wednesday, 5 December 2012

Just Arrival :)

 Salam Alaik.

Hari ni parcel / pos laju yang 
ditunggu2 telah tiba.
Cepat jugak company bestbuy-world ni
punye servis. :)
Sungguh gembira hati ini.
Iza place order hari Isnin,
then transfer duit ke 
akaun bestbuy-world a few minute 
after that.
Then email kat diorang details
pasal barang yg kita order
pastu call buat confirmation
sama ada diorang dah terima atau
belum email dan duit kita tu.
Once confirm tunggu je
barang sampai.


 Invoice barang yang Iza order
hari Isnin lalu. :)


My jewellery box by jenifer lopez beauty.
Weee! Harus malam ni
Iza jadi rajin nak kemas
almari solek.
Then x sabar nak susun kerongsang,
cincin dan lain2 dalam box ni. 
Dan secara tak langsung,
opismate Iza pun terjebak jugak.
Terus Iza order untuk die
dan tumpang order sekali beg make-up
brand clinique.
Syioknya.
Tapi bahaya bila duit ada dalam akaun 
bank ni.
Ada je nak beli.
Shopping online lagi bahaya 
berbanding shopping di alam nyata.
Terpaksa terima hakikat. 


Selingan gambar tuan rumah.
Dah lama tak tepek gambar sendiri kat sini.
Then hari ni terlampau banyak
sgt update blog terus google
bagi pop up info mengatakan
quota untuk storage gambar 
(upload dalam blog) dah full.
Mean Iza x bole update blog bergambar.
Tak puas hati terus post status kat FB pasal ni.
Nasib la Kak Ros yang baik 
hati share some info.
TQ so much Kak Ros 
(Iza pun dah lupa masa keje
IIM dlu Iza panggil die Kak Ros
or Kak Liz? Hihi)
Akhirnya Iza create new account email
with gmail.
Then invite address email baru
untuk jadi author kepada blog ini.
Hah, ada sape2 yang kurang faham?
Nnt klu Iza free Iza tutorial sket ek.
Klu free la.
Huhu. 

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^ 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails