click this to be awesome person

Tuesday, 4 December 2012

Jewellery Box

Salam Alaik.

Minta maaf le kerana terlalu lama menyepi
tanpa cerita terbaru.
Banyak komitmen yang perlu
dilaksanakan.
Baru-baru ni Iza ada blogwalking
ke blog Fatin Liyana so kebetulan
dia ada publish entry ttg satu website ni.
Di mana website ni adalah website
shopping secara online.
Tengah promosi gila2 sempena
Hari Natal yang akan datang.
Memang harganya murah berbanding di luar.

Maka dengan itu Iza pun terjebak
membeli sesuatu dari website bestbuy-world 
ni hah.
Dah lama mencari menda alah ni,
bukan xde jual kat luar tapi
kebanyakan nye tak menepati citarasa Iza.
So yang ni memenuhi citarasa
dan harganya sgtlah murah berbanding yg di luar.
So maknenye skrg faktor harga memainkan 
peranan la katakan. Wakakakaka.


 - klik untuk besarkan imej -

Jewellery Box from Jenifer Lopez beauty kata ko.
Harga pun x lah mahal sgt, 
yang kat luar tu harga dah la mahal then 
design n warna sume mcm x menepati
citarasa Iza ni hah.
Harga RM55. Dah bayar pun,
so charge untuk penghantaran adalah RM10
dan mereka akan anta dalam masa 3 hari 
selepas kita buat pembayaran secara online juga.
So kalau nak jimat baik beli banyak2 barang
dalam ni then charge penghantaran sekali je
daripada beli 1 barang kan?
Sangat x sabar nak tunggu parcel untuk
jewellery box ni sampai.
Boleh la Iza transfer sume kerongsang,
cincin, jam dan lain2 ke dalam box ni hah.

- klik untuk besarkan imej -

For next shopping Iza nak beli
perfume Lola by Marc Jacobs pulak.
Beza harga adalah RM98 iaitu 36% off.
Just bayar RM172.00 sahaja.
Macam2 barang ada kat website ni hah.
So meh la rajin2 menjenguk yea.
Happy shopping :)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

1 comment:

  1. Shoping jgn tak shoping.hehehe.saya stop dulu shoping online....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails