click this to be awesome person

Wednesday, 5 December 2012

1st Teddy Bear

Salam Alaik.

Mcm kanak2 ribena pulak 
erk tbe2 nak cerita pasal teddy bear bagai.
Sebenarnya teddy bear ni
adalah pemberian dari
suami tercinta untuk yg pertama kali.
Bernikah dah 3 tahun,
bertunang dulu 1 1/2 tahun,
dan berkawan 1 tahun
ini lah pertama kali
dapat teddy bear dari my yayang.
Cuba korang total semuanya 
berapa tahun untuk satu teddy bear?
hihihi.

Tapi xkan nak kira pasal teddy bear aje kan?
Yang sebelum2 ni hadiah lain 
dan benda2 lain yg my yayang bagi tu
lebih mahal dr teddy bear ni 
(termasuk nafkah).
Nak dijadikan cerita minggu lepas,
my yayang xde kat rumah.
Dia ada game bola dengan group
opis die sempena MAKSWIP di Perlis.
So diorang singgah ke Padang Besar.
Call Iza tanya nak ape2 ke?
Iza pulak mcm spontan ckp "teddy bear".
X sgka la betul2 die beli.

Sbb my yayang ni bkn suka sgt
layan karenah Iza nak2 klu
berkaitan dgn kebudak2an.
Die akan kata "pls la syg, jgn jd budak2 boleh?"
Sedih. Huhu.
Bagi Iza klu sesuatu tu cute dan comel
then kita suka tak salah pun untuk
kita memiliki.
Yang penting perangai dan pemikiran tu matang.
:)
So sepanjang my yayang di Perlis
Iza membawa diri balik Gombak.
Kebetulan rumah mak Iza
tgh renovation.
So banyak keje jugaklah nak kena tolong.
Then balik je Putrajaya ari ahad 
tu bukak2 pintu tengok 
teddy bear ni duduk atas meja makan.
Siap dalam plastik bagai 
dan dikelilingi pelbagai makanan2
yang dibeli di Padang Besar tu.

Cari lah my yayang sbb rindu nak hug..
Tengok2 tengah kuak lentang kat hall rumah..
Penat sgt lah tu main bola n travel. :)
So sweet.
Btw, TQ so much sygku
for this lovely teddy bear
for your wife.
Really love n appreciate it.


My 1st Teddy Bear from 
my beloved husband. :)
Tapi semalam gara2 bergurau ngan
my yayang, terus tercabut ribbon tu.
Nnt ada masa terluang akan
Iza jahit balik.:)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails