click this to be awesome person

Tuesday, 9 October 2012

Sembang Petang

Salam Alaik.

Actually xde apa pun nak share
or cerita terbaru.
As usual klu dah start kelas tu
mcm biasa la.
Almost weekdays akan sibuk.
Terkejar2 masa
dan mcm2 lagi.

Well ni dah bulan Oktober.
Anniversary kiteorg lagi beberapa hari je.
Cadang ngan my yayang nak g honeymoon.
Huhu.Tp x tahu nape mcm x bersemangat sgt.
Mcm berkecamuk je fikiran ni.
Insya'Allah klu perancangan jadi 
akan ke belah selatan tanah air.
Insya'Allah.
Mggu depan pulak akan ke Melaka
sebab Angah Iza konvo.
Saje follow buat teman2 mak Iza
maklumla arwah dah takde.
Taknak nnt mak rasa sunyi pulak.

Cadang nak renew "buku merah"
tapi macam x semangat.
Skrg klu buat apa2 mesti mcm "gitu-gitu" je.
Tak tau la kenapa.
Faktor kesihatan ke,
faktor tekanan ke.
Mcm dah low motivation pun ada.
Tp buat2 mcm xde apa2. Bole?
 Hmmmm...

Then rasa mcm dah lama tak selit
gambar kat sini kan?
Gambar owner blog ni
yang makin lama makin
dimamah usia.
Huhu.Sembang mcm umur dah 30 aje.
Hihi.

Tak sabar nak habis study.
Nak naik stage amek scroll.
Walau pun tanpa arwah ayah
Tp tetap kan ku gagahi situasi tu.
Tp masih x dpt bayangkan 
masa amek gambar pakai jubah n mortar-board tu
sebab konvo diploma n sijil
dlu diapit arwah ayah n mak.
Next time may be diapit
my yayang n mak.
Ya Allah, panjangkan lah usia
insan yang telah melahirkan ku.
Agar dia dapat melihat kejayaan anak2nya.
Moga Iza dpt memberi ihsan 
dan berbakti kepada mak di hari2 
akan datang. Amin.



Pic ni rasa minggu lepas kot.
Pas snap terus share kat whatsapp
my yayang.
My yayang kata, muka sembap
x cukup rest. Bawah mata tu ketara.
Sabar jela.
Habis cm ne. Pegi keje pagi,
balik keje terus g kelas.
Sampai umah malam.
Sabar ye syg, sikit je lagi 
nak habis dah.
Pasni masa dan segala2nya
akan ku tumpu untuk mu dan 
"keluarga" kita yea. :)

Owh, dah alang2 update blog yang 
jarang2 ni.
Iza nak tepek pix kad IKEA.
Hehehe.
Before ni register je thru 
mesin kat sekitar IKEA tu.
So nnt akan dpt kad sementara.
Korang kena spend more than RM200
baru IKEA bagi kad yang permanent ni.

So bile dah dpt automatik
korang jadi ahli IKEA.
So harga2 ke promosi apa2 ke 
nnt IKEA let u know la.
Dah kata IKEA FAMILY.
Teruja gak la dpt kad tu.
Pd hal kad sama mcm J-Card, Sogo-Card..
Perasaan je lebih Iza ni. 
Hihi.
Ada beberapa barang yg Iza
n my yayang kena beli lagi kat IKEA
untuk rumah baru.

Haih..Cte pasal umah baru ni pun satu hal.
Hal nak pindah randah tu yg lemah.
Redah je la ek.


Ni lah kad IKEA tu.
Agak exclusive la sket.
Okey la.
Ckup sampai di sini dlu.
Mau sambung kerja.
Daaa....

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails