click this to be awesome person

Thursday, 11 October 2012

Majlis Perpisahan Rakan Sepejabat


Salam Alaik.

Dari semalam lagi beberapa
orang staf kat Unit Pengurusan Sumber Manusia
ni ada plan nak buat satu majlis kecil.
Majlis perpisahan untuk
Izzati sebab dapat kerja baru.
So, Zati sempat keje kat sini 
dalam 1 bulan lebih.

So smlm masa plan Iza x brp
nak beriya sgt sbb x berapa sihat
sejak balik dari Hospital.
Pagi ni baru rasa okey sket.
Tu pun malam tadi kena 
amek injection kat dewan bersalin,
Hospital Putrajaya.

Agak cuak jugak lah sbb kena amek
injection kat tmpt org nak bersalin.
Siap baring sebelah katil
orang nak bersalin lagi.
Dengar mcm2 bunyi.
Bila lalu kat deret katil tu tengok 
sume mcm tunggu masa stand by.
Hah. Ngeri.
Terus selawat apa yang patut.
Pas dapat injection mula rasa
tak selesa.
Sebab inject kat tang atas sket
dari punggung. Agak kuat jugak ubat 
tu. Redha je.
Settle sume my yayang ada kat luar tunggu.
Hujan pulak malam td.
Lagi rasa mcm xde mood.

My yayang pun mcm malas nak byk tanya
sebab faham kot wife die tengah sakit.
Syukur pagi ni dah recover balik.
Tp esok kena pegi balik
Hospital sbb ada next appointment.
Seram sejuk rasa dah ni.
Mudah2an semuanya berjalan lancar
dan memberi berita yang menyenangkan.


Majlis perpisahan dimulakan dengan 
ucapan ketua UPSM.



Puan Amini bagi sedikit ucapan penghargaan
kepada Izzati.


Orang yang diraikan
pada pagi tersebut.



Jamuan ringkas
yang merupakan kek indulgence SR,
kuih seri muka dan bihun goreng.



Izzati dan kek. 
Moga berjaya di tempat baru yea.
Klu dah jadi PTD nnt jgn 
lupa kiteorg. :)


Bergambar kenangan dengan 
warga UPSM.
Ohh, kenapa Iza takde dalam gambar ni?
Sebab Iza yang tukang snap.
Hihi.
Lagi pun x brp minat bergambar 
dah la skrg.
Aci tak jawapan tu?
:)

**terima kasih kerana membaca**

^izzah_nhkm^



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails