click this to be awesome person

Thursday, 20 September 2012

Sambutan Jamuan Hari Raya 2012


Salam Alaik.

14 Sept 2012 yang lalu 
Bahagian Khidmat Pengurusan
opis Iza ada buat jamuan hari raya.
So kami pun bergotong-royong la sesama kami.
Iza malas nak cerita panjang-panjang.
Lets photo explain everything ek.
Lagi pun keje banyak x settle lagi.
Igt malas nak update blog.
Tp mcm dah lama pulak blog ni sunyi tanpa
sebarang cerita or gambar.


Iza bergotong royong dgn geng unit
kewangan. walhal Iza unit sumber manusia.
Apa salahnya merapatkan silaturahim.


Setiap unit (unit pentadbiran, kewangan, sumber manusia dan teknologi maklumat)
disarankan buat pot luck so mcm-mcm menu la yang ada.
Malas pulak nak sebut jenis menu 
satu per satu tu.
Maaf je lah yea.


Tekun betul Iza potong buah nenas
utk buat acar timun dan nenas
makan dengan nasi briani.
Tapi nenas tu manis.
Nyum..Nyum..


Lepas dah siap gotong royong tu,
sesi berposing bagai sambil 
tunggu tetamu-tetamu dari bahagian lain datang.
Oh, Iza x bawak DSLR pun that day.
Gambar ni pun sume copy-paste
dari budak ofis.


Di kaunter pendaftaran BKP
dengan rakan taulan.


Antara rakan-rakan seperjuangan 
BKP.


Sebahagian keluarga besar BKP,
Kalau semua ada rasanya lagi ramai dr yang ni.
Pape pun syawal telah meninggalkan kita.
Masih ada kesempatan kite bertemu Ramadhan
dan Syawal akan datang?

Seronok-seronok juga,
amal ibadah perlu istiqamah.
Wallahu'alam.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails