click this to be awesome person

Wednesday, 13 June 2012

Final Examination For Part 6/2012

Salam Alaik.

Dalam masa, saat dan ketika ini Iza tersangat lah tertekan.
Tertekan sebab ape?
Mcm2 okey.
Especially ngan final exam utk semester ni.
First time paper untuk final dekat2.
Selang sehari je untuk jawab next paper.
Huh! Sgt mencabar.
Starting exam 27.06.2012 ni.
Hah. Sgt dah x lama.
Dah 27.06.2012 tu my first paper.
Oh my Allah. 
Pinjamkan lah hamba-Mu ini kekuatan dan ketabahan.
Time2 dah nak final ni la mcm2 benda jadi nye pun.
Dugaan kan?
Dengan assignment & presentation x habis lagi.
Dengan event CSR kelas Issue tak settle lagi.
Dengan tugas kat pejabat yang makin bertimbun2 lagi.
Ya Rabb!
Memang kena banyak BERSABAR.
Then awal bulan Julai ada exam naik pangkat (KPSL) pulak.
Tak tau la sempat study ke tak.
Sebabnya, last paper untuk semester ni 13 Julai 2012.
Exam naik pangkat tu pulak 3-5 Julai 2012.
Sgt mencabar.
Wahhh! Moga2 la Allah pinjamkan semangat, 
kekuatan dan kesihatan (akal fikiran dan fizikal) untuk
hadapi saat2 genting itu.


So blog ni mcm biasa akan ditinggalkan 
untuk tempoh yang lama tanpa sebarang cerita.
Huhu.
Sbnrnye banyak je cerita.
Tp terpaksa tangguh lah nampaknya.
Ntah bile baru bole post ek.
Okeyla.
Ni tgh berperang dgn emosi.
Melayan karenah "orang" buat keje separuh jalan.
Pastu orang lain yang jadi mangsa keadaan.
Ya Allah, sabarkan dan tabahkan lah hati Nurizzah Majif ni hah.
Amin.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails