click this to be awesome person

Friday, 18 May 2012

Sembang Sayang


Salam Alaik.
Minta maaf lah ye sbb sudah sekian lama x update blog.
Sunyi sepi seribu bahasa ek.
Almaklumla, sibuk dgn rutin harian sebagaimana org lain.
Since status Iza pun sgt banyak.
Maka keje dan komitmen pun banyak jugak.
Dah beberapa minggu Iza xde masa nak fully enjoy dgn my yayang.
Most of weekend mesti fully booked.
If no class / discussion. Will attend fmly members program.
If not, will stay at home and transform to "house-maker" / "house-maid".
Semakin meningkat usia semakin byk cabaran.
Semakin bertambah semester semakin banyak pengalaman.
Semakin banyak komitmen dan tanggungjawab.
Haishhh. What a wonderful life kan?
Iza suka rutin yang busy mcm ni.
Sbb Iza train diri Iza utk make some / a lot of effort.
At least Iza rasa saat2 susah sblm saat2 senang kan?
Memandangkan rumah pertama kami dah nak siap...
Maka kami suami isteri perlu lah bekerja keras utk masa dpn "kami" sekeluarga.
amin..ya rabb..
Okey, sblm dah melalut ni baik lah Iza ke tujuan asal update entry ni hah.
My MIL akan mengerjakan umrah end of this month.
So this weekend my MIL ada buat kenduri doa selamat sket.
Kenduri 2 dalam 1 katenye.
Kenduri kesyukuran nak pergi umrah + kenduri masuk umah baru.
Selama ni kan my PIL dok kat kuarters TNB sdgkan umah yg dibeli dah jadi mcm homestay plak.
So esok subuh2 my yayang, Iza n my SIL akan gerak balik Ipoh.
Dah lama rasenye tak balik Ipoh.
Hihi.Rindu suasana Ipoh.
Then Mydin Meru, Ipoh yang besar tu akan dibuka on this weekend.
Tak silap Mydin tu adalah outlet terbesar kat Malaysia ni.
So nnt klu Iza berkesempatan pergi Iza story ye dlm blog ni.
Doakan kami slmt pergi dan pulang kembali yea.


Iza tinggalkan korang dgn gambar Iza yang agak terbaru jugak la.
Cuba untuk sorokkan ke"kembang"an pipi.
Siyes, lately ni Iza dah terasa badan dah makin naik.
Haishh. Smpai my yayang pun dah komplen.
Biasalah kan.
Hati gembira dan bahagia.:)
Gambar ni masa kat kenduri kawen di Pendang, Kedah awal bulan Mei hari tu.:)
Okey. Jumpa lagi ek.
Jaga diri.
Moga berbahagia selalu.
Amin ya rabb.:)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails