click this to be awesome person

Wednesday, 23 May 2012

Idaman Sang Hati

Salam
Memandangkan tgh ada masa senggang ni.
So jomlah kite menjamu mata dgn 
gmbr2 pasal ruang dapur &
kitchen cabinet.
Sila makan hati wahai Iza.
Sob! Sob! Sob!

~ hitam putih (tahi cicak) hiks! tapi nampak okey gak.
macam sedap mata memandang.
sesedap duit yang melayang. ~

~ hah. yang ni stylo-mylo.
x de la besar sgt ruang dapur ni.
tapi quite nice la sbb nak besar2 pun wat pe kan?
bukan hari2 wat kenduri pun. ~

~ yang ni mcm kosong sgt.
sebab banyak ruang tertutup kan?
fully cabinet.
mcm bosan pun ada.huhu ~

~ okey. ni lah pintu toilet yang boleh lipat dua tu.
cantek kan?
frame nye aluminium.
then tengah2 tu ala2 kaca + plastic kot.
pastu boleh pilih la corak mana yg kite suka.
Iza suka! huhu.
Tp klu xde corak best gak kan?
my yayang leh intai Iza.
Iza leh intai my yayang.
Hahahhaa.
very the 18sx. :p (eip, dah kawen takpe)
dapat pahala lagi tau.:)
Okey, sudah.
kang melalut pulak.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

2 comments:

  1. wah... cantik2x... boleh letak kat rumah baru nanti...

    ReplyDelete
  2. Kazman/Sue..

    Hahaha.angan2 je lebih tu.
    x tau le terlaksana ke tak.
    hihi.:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails