click this to be awesome person

Wednesday, 23 May 2012

Al-Fatihah Buat Sis Norma

Salam
Pagi ni Iza dikejutkan dgn pemergian seorang wanita.
Mungkin "arwah" tidak ada kena mengena dgn Iza.
Tp sbg umat manusia kita pasti tersentuh dgn kisah 
yang "arwah" alami setahun kblkgn ni.
Actually klu ada yang pernah tgok kisah "arwah"
kat MHI yang lalu mesti tahu.
Tak pun klu ada yg pernah baca /
mengikuti blog kak moon mesti tahu kisah "arwah".

~klik utk besarkan~

Actually Iza kenal kak moon sbb die n hubby 
die jadi photog masa wedding Iza dlu.
So from that la Iza follow blog die.
Dan tahu kisah biras dia (arwah sis norma).
Spnjang "arwah" sakit kak moon n fmly
memang banyak usaha utk sembuhkan penyakit kanser arwah.
Makan tahun juga diorang berubat ke sana ke mari.
Dan ape yang Iza kagum bila tgok suami "arwah"
which is abg talib sgt tabah hadapi dugaan bersama "arwah".
Betul2 terbukti kasih syg seorang suami pd isteri.
Bayangkan isteri terlantar di atas katil,
dan hanya mengharap kasih syg suami utk bantu
buat semuanya.

Semoga mereka sekeluarga tabah hadapi dugaan Allah.
Abg Talib perlu kuat smgt wlu pun 
kak norma dah takde demi masa depan Rafiq.
Rafiq amat memerlukan perhatian salah seorang dr parent die
sbb itu Allah x nak panjangkan lagi hayat "arwah".
Mungkin dah tiba masanya Allah "ambil" kak norma.
Spy Abg Talib boleh teruskan kehidupan 
bersama Rafiq (zuriat mereka).

Semoga sama2 kite mengambil 
pengajaran daripada kisah
talib-norma ni.
If korang nak lebih mendekati kisah ni 
boleh la baca di blog kak moon yea.
Dan if korang ada masa free tggl kan lah kate2 
smgt buat keluarga "arwah" esp.Abg Talib.

Salam Takziah buat keluarga "arwah"
dan Al-Fatihah buat "arwah".
Mudah2an Allah permudahkan urusan
"arwah" di alam kubur dan akhirat.
Amin ya rabb.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails