click this to be awesome person

Tuesday, 24 April 2012

I'm Back


**dah naik sket kan pipi ku itu. hidung maintain hidung ikan (kata my yayang), tahu lah hidung Iza x semancung n terletak mcm hidung beliau. :p hiks**

Salam alaik.

Ada sape2 rindu kat owner blog ni x?
Hiks! Mcm ada je.
Huhu.
Owh. hari ni 24/04/12. 
Last update blog ni sebulan yang lalu.
Betapa sibuknya la katakan.
Memang sgt sibuk.
Ni pun free sbb ari ni kelas xde.
Lecturer balik kampung.
Lagi pun full time student tgh cuti semester.
So hari ni leh lah rest seketika.
Kang mlm nnt nak buat revision sbb test keliling pinggang dah ni.
Bulan dpn pulak nak ke Pendang, Kedah.
Ada kenduri kawen anak buah my yayang.
So Iza n my yayang pegi ngan my parent.
So far study memang sgt memenatkan.
Insya'Allah klu xde aral lg 2 semester akan grad.
Mudah2an. Skrg ni semester 6.
Dah tahun ketiga belajar kat UiTM Shah Alam tu.
Selama 3 tahun gak lah ulang alik dr Putrajaya ke Shah Alam.
Fuh. Insya'Allah, moga Allah permudahkan segalanya.
Amin.
Okey. Nnt Iza update lagi pasal visit pegi kilang coklat pg td.
Best jugak sekali sekala follow rombongan opis.:)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails