click this to be awesome person

Friday, 23 March 2012

Kembar Turn To 2years! :)

Salam.

Minta maaf lah ye sbb dah lama sgt berdiam diri.
Berdiam diri sbb tuan empunya blog ni sgt sibuk dgn rutin harian.
Maklumlah dah mula kelas UiTM.
Sem ni dah masuk sem 6/2012.
Insya'Allah berbaki lagi 2/3 sem utk grad.
Mudah2an semuanya dipermudahkan.
Okey.
20 hb hari tu mean 3 hari lepas adlh birthday my twin niece.
Sgt teruja nak wish.
Siap 12.00 tepat tgh malam Iza dah post kat status FB Iza.
Hehehe.
Dah kata anak buah kesayangan.
Sbb dah tu je anak buah yang ada.
Hihihi.
Anak sendiri?
Very coming soon. :p
(Insya'Allah)
So, happy belated birthday to my TWIN NIECE!
Moga kakak n adik jadi anak yang berguna buat Ummi n Abbi.
Jadi anak / cucu yang baik yea.
Xmo noty2 ye syg Mak Lang.
Mak Lang syg sgt kat adik n kakak.
Tak mo gaduh2 tau.
Kakak jgn asyik buli adik yea.
Sian kat adik.
Hihihi.
Muah!



Sgt suka gambar ni.
Ni masa kat Tiara Beach Resort, PD minggu lepas.
G bercuti sekeluarga tapi x ckup kuota.
Tengok mata si kakak menjeling ke si adik.
Adik sungguh comel bila pakai tudung.
Nampak sgt solehah.:)
Kakak makin debab jadinya.:)


Bila time baik betul2 baik kembar ni.
Bila time gaduh betul2 gaduh.
Haishhh!
Mcm2. Tengok perut si kakak tu bukan main "muncit" lagi.
Hihihi.
Okey lah.
Nt Iza ada masa lapang Iza update entry khas masa holiday kat PD tu yea.
Insya'Allah.:)

Salam.

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails