click this to be awesome person

Friday, 23 March 2012

Happy Belated Birthday Along


Salam.

Entry ni sbnrnya dah lama tersimpan dlm "draft".
Tunggu masa je Iza nak publish.
Satu lagi x reti lah nak setting auto-publish.
Sesiapa yg reti tlg lah ajar kat Iza yg x reti ni.
Malas nak godek2 cari bagai.
Okey.
Birthday kakak Iza bulan lepas which is (24.02)
So celebrate pun agak lewat sbb faktor masa.
Yela. Biasalah bile dah dewasa ni ada je program masing2 kan.
So celebrate kat restoran ape ntah namanye kat area Sentul.
Mak Iza beriya nak belanja katenye.:)
So Iza n my yayang dr Putrajaya terus ke Sentul utk mengisi perut.:)
Sampai2 je tengok makanan dah siap dah atas meja.
Dan yang paling tak tahan.
Tengok ada sorang budak kenit ni tgh...



































































































Makan!
Makan yang amat berselera.
Bukan main lagi.
Siap dua2 tangan sekali makan nasi.
Comotnye lah hai.
Hai lah si kakak.
Geram Mak Lang nengok.

See!
Bersunggu2 makan.
Kakak ni memang suka makan.
Dan x memilih makan sgt.
Beza ngan adik.
Adik lak jenis makan sikit2 n sopan.
Klu kakak dah habis sepinggan nasi.
Adik baru makan setengah pinggan.
Huhuhu.


Ni lah birthday girl nye.
Hehehe.
Ummi ngan kakak n adik.
Along Iza dah masuk 29 tahun lah tahun ni.
Huhuhu.
Adoi.
Ada setahun lagi sblm cecah angka 30.
Hihihi.
Ape pun Iza ucapkan selamat kpd Along Iza.
Moga dilimpahi keberkatan dari Allah.
Moga selalu dimurahkan rezeki.
Dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.
Amin ya rabb!


Sunggu teruja dua beradik tu tengok kek ngan lilin tu.
Haishhh...
Mcm birthday diorang lak.
Insya'Allah nnt birthday kembar celebrate sama ngan birthday Mak Lang die.
Hehehehe.
Weeee!!! :)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails