click this to be awesome person

Thursday, 1 March 2012

Auuwww! "Comelnya" Sy :)

Assalamualaikum.

Korang, sape yg rajin ngadap TV lebih2 lagi hari Rabu.
9.00 mlm, saluran astro ria?
Program apa lagi klu bukan program terbaru On Air tuh.
Hah....Semalam tengok tak?
Kelakar pun ada gak tengok ragam 20 org perantis tu.
Nasib lah Iza x dpt.
Klu dpt kena wat assignment kat sekitar KL tuh.
Amek ko. Hahaha.
Mau terketar2 nak wat assignment tu satu hal.
Nak ngadap Pak Nil n Suhaimi Sulaiman mengkritik pun satu hal.
Aiyoo..Elok pun x dpt.
Kite yang kat umah ni tengok mesti mcm2 komplen kan?
Serius Iza nak ckp.
Korang x yah lah nak jd juri tak berbayar yea.
Bila korang dah ada pengalaman sendiri baru layak untuk bg komen.
Iza alami sendiri perasaan tu.
Ckp sng.
Buat tengok!
Klu bos korang suh korang present dlm meeting depan semua staff pun terketar2 kan?
Klu pensyarah korang suh korang buat presentation pun same terketar2 kan?
Same jugak lah mcm tu.
Nak2 ada kamera melambak2.
Sampai Iza hari tu mcm pening jap sbb kamera sume gabak2 okey.
Pastu depan korang tu juri.
Belakang juri pulak ada staff2 / kru2 lain.
Hah. Mase tu la rase mcm.
Eh. Aku nak ckp ape ek td?
So far Iza ckp x lah gagap.
X jugak gementar.
Cume Iza x yakin.
Itu kesilapan Iza yg Iza sedar n nampak.
Mcm ye tak ye je.
Haha. Tp klu present dlm kelas bukan main lagi.
Mule2 takut, lama2 jadi syiok plak. Kahkah.
Okey.Okey.
Kite straight to the point.
Smlm kan ada siaran ulangan pasal ujibakat On Air kat KL tu kan?
So Iza pun tgok la secara tak sengaja. 



Time keluar part ni dah stand by camera hp dah.
Siap setting camera baik2 punya dok fokus dpn skrin TV ni hah.
Mase time ni Iza ada gak, tp nampak sgt kecik dlm TV tu.
So mcm x best lah kan gambar kecik2.
Pe kata tggu yang besar sket.
Mak Iza sampai call la anak die ni bile nampak gambar anak die kuar kat TV.
Pd hal kuar kejap je.
Bukan lama pun.
Bukan time tgh ujibakat pun.
Tapi.....

































































Time.....





























































































































































Tengah isi borang. Hahahahahahahah!
Okey dah! Cukup2 lah tu gelak yea.
Nnt kang jadi lalai pulak gelak lame2.
Siyes time ni x brp nak perasan.
Sbb khusyuk isi borang.
Iza perasan dah ada camera man kat tmpt isi borang tu.
Tp sbb Iza nak kejar amek no giliran punye pasal,
langsung x endah camera pun.
Sbb x nak lambat2 nnt sian my yayang tunggu.
Tu yang dapat giliran ke 9 tu.
Dahla borang tu panjang berjela okey.
Terketar2 tangan dan jari Iza.
Lenguh lutut bagai sampai kebas la.
Adoi...


Bile tengok gambar ni lah my yayang kata "comel".
hahaha. terus rasa comelnya saya.
Auuuwwww....
Tu jari tu terangkat2 tak tau lah kenapa.
Lenguh ke?
Hahaha.
Kenangan dan pengalaman yang x leh dilupa lah.
So klu ada ulangan lagi.
Jemput2 lah tengok ye.
Hihi.
Sekian.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails