click this to be awesome person

Saturday, 11 February 2012

Where Is My SLK Now?

Assalamualaikum.

Korang tahu x before this Iza owned SLK? SLK for me stand for "Sweet Little Kelisa". Yup! SLK my 1st car that i'd owned since 2007. Masa tu umur baru 21 tahun. Bak kata org baru dpt kunci "kebebasan". Huhu. Sgt syg dgn SLK itu sbnrnye. Tp apa kan daya, jodoh kami x panjang. Klu ikut kan hati memang x nak let go sbb SLK lah byk berjasa dan tak kurang jugak cipta memori nya yang tersendiri. Huhuhu. Dgn SLK gak merata ceruk Iza sampai. Power lah SLK Iza tu. Wlu pun cc nya hanya 1000cc je tapi pick up sgt best. Mane lah pegi agaknya SLK tu skrg? Siyes, sejak let go dlu x pernah langsung jumpe atas jalan. Mungkin "die" dah pegi jauh dgn tuan baru. Klu lah die masih elok n cantek spt masa dlm jagaan Iza dlu, Iza sanggup amek (beli) balik tau. Tp apakan daya. Angan2 hanya jadi angan2 je la. 



This time Iza drive SLK sampai ke pahang, that time balik kampung ayah Iza kat Temerloh. Rindu sgt kat kamu wahai SLK!!! Uwa... Cinta hati sy yang pertama yang masih sy syg... Wlu pun "die" kecik tapi "die" sgt comel di hati n di mata sy. Sesuai dgn susuk tubuh sy jugak. Same2 kecik so sgt sesuai. Ohhhh.... Malam ni tdo nak mimpi balik lah kenangan ngan SLK... Esp.kenangan masa keje kat IIM dlu.. Sgt2 bnyk memori indah. Hikhik. Okey, stop....Slmt malam..


**Terima kasih krn membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails