click this to be awesome person

Saturday, 4 February 2012

Ujibakat Program "On Air"

Assalamualaikum.

Korang ade tengok tak rancangan baru ujibakat mencari pengacara berbakat seperti Aznil Haji Nawawi kat Astro Ria baru2 ni?? Name program tu diberi nama "On Air"... Hehehe. Iza memang sgt berminat. Sblm2 ni klu ade ujibakat kat TV tu mcm boh-layan aje. Tp this time mcm nekad nak pegi. Ujibakat tahun ni buat kat 4 negeri aje. 1st kat Penang, then JB, then Sarawak n last but not least kat Astro KL... 
Korang rase2 Iza berani x pegi? Berani ke untuk face-to-face ngan juri?? hehehe.
Xpe, bagi korang keep asking dlu. Nnt Iza update lagi yeah. Daa..


Sila lah rebut peluang ni kalau anda rasa anda sgt berbakat dan sgt berpengetahuan luas.:) Dicadangkan kepada student2 yang amek course mass-comm. boleh sgt klu nak mencuba.:) Best of luck!

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails