click this to be awesome person

Wednesday, 22 February 2012

Result Semester 5/2011

Assalamualaikum.

Fuh! Pagi ni amat mendebarkan. Sampaikan mlm td Iza termimpi2 yang Iza fail n ade kena repeat paper. Mau taknya. Banyak2 sem, sem lepas rasa sem paling menakutkan sbb masa final exam soalan memang x dijangka dan diluar kemampuan otak nak berfikir. Pe lagi terkial2 la. Mule la buat ayat sendiri. Siap my yayang ckp, klu takut sgt biar die yang tlg check kan esok (pg ni).

Tp Iza ni mane lah boleh org lain yang tlg tengokkan result kite kan. Rase mcm feel x sampai je. Nak x nak, takut or tak kena gak tengok dgn mate sendiri. Sebelum tgok tu segala ayat2 Quran terkumat kamit kat bibir ni hah.

Nak2 skrg UiTM telah mengemaskini sistem / portal student so segala result student akan di emailkan kpd email masing2. Klu dlu jenuh nak masuk portal, asyik hang pastu jammed sbb ramai sgt nak check kan. Ni kejap je. Bukan je email google terus je ade result kat situ. Uwaaa...Mendebarkan...






































































Dah log in g-mail terus cr email dr salam.uitm. Pastu terus je bukak. Mule2 tengok dlu ade repeat ke x. Pastu tengok gred banyak A ke (A+ / A-) B ke (B+ / B-) C ke (C+). Syukur..!!!!!!! Dapat sume paper B.... Tapi yang x besh nye pointer jatuh okey. Dah x 3 pointer dah. Pastu terus rasa mcm ralat sbb x berjaya mengekalkan 3 pointer. Wlu pun jatuh skit tapi dpn tu 2.++. Arghh! Ingat sem dpn nak amek paper2 yang senang nak score. Tengoklah mcm mane. Kena gak usaha naikkan pointer. Klu grad degree bukan 3 pointer rs mcm ralat dan menyesal seumur hidup. Tp ade masa lagi 2 / 3 sem nak naik kan pointer. Ya Allah bantu hamba-Mu. Amin. So pejam celik dah nak masuk sem 6. 5 Mac ni Iza dah start balik kelas. So no more time to relax2 okey. Back to struggle time n rushing to the class. Weeee! I like busy schedule. :)

~ a big thanks to Allah, to my beloved husband, to my family & FIL, to my lecturers, to my classmates and all friends for ur cooperation and ur pray / wish to me. ~

**Terima kasih kerana membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails