click this to be awesome person

Saturday, 11 February 2012

Entry Suka Hati

Assalamualaikum.

Sebelum Iza meninggalkan blog ni kembali sunyi dan sepi tanpa entry baru.
Apa kata Iza post gambar terbaru Iza erk?
Gila saiko sampai nak tepek gmbr sndiri.
Eh? X suka ke?
X suka g main jauh2 g.
Biasalah.
Iza ni klu dtg mood update blog skali melambak Iza update.
Kang kalau takde sunyi sepi je kan.
So meh lah bagi entry bergambar pengubat rindu (perasan)
Dan amaran keras kpd semua yang view blog ni.
Tlg jgn copy paste sebarang gambar di dlm blog ni tanpa kebenaran erk.
Tlg hormat hak org lain.
Berbudi bahasa itu kan lebih elok.
Ewah.
Dahla.
Kain dua bakul sedang menanti untuk dilipat.
So sambil2 Iza minum milo panas tu boleh lah lipat kain baju tu kan.
Pastu nak jahit pulak seluar my yayang yang dah tertetas benangnya.
Okey. Sekian dulu.


**gambar terbaru di pejabat baru
pada jumaat lepas without make up kecuali eye liner**

**Terima kasih krn membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails