click this to be awesome person

Saturday, 11 February 2012

Berpacaran Suami Isteri :)

Assalamualaikum.

Xtvt hari sabtu (hari ni) byk dihabiskan di luar rumah. 
X mcm2 hari sabtu yang lepas2.
Banyak duduk di rumah.
Hari ni ade jemputan kenduri kawen kat area Putrajaya ni.
Tu yang dah alang2 keluar terus merayap tu.
Mule2 pegi makan nasi minyak kat kenduri kawen jiran satu blok kat umah ni.
Then perut dah kenyang terus proceed kan hajat nak tengok umah DSQ.
Balik tu my yayang bawak singgah kat P6 saja suka2 nak amek angin :).
So sweet. Sweet ke? Sweat adalah. 
Wlu pun cuaca sgt panas skrg ni tp angin2 tasik telah mendinginkan kami.



Cantek sgt view Hotel Pullman dari tempat Iza diri ni.
Masa ni baru je sampai.
Terus feeling mcm pasangan kekasih bercinta. :p



Hah. Ni dah start hangat n panas bebenor.
Rasa mcm nak terbakar pun ada.
Dahla that time pakai baju kurung.
Kate balik umah kenduri kan.
Huhu. Xde keje.



Lately ni Iza mcm x suke bergambar.
Dont know why. 
Tp itulah yang Iza rasa.
Hubby pun mcm pelik.
Ntahla.
X ade jawapan untuk itu.
Hah, kat belakang tu org tengah wat photo shoot pengantin.
Siap diorang main lompat2 lagi kat atas pelantar tu.
Klu jatuh kat dlm tasik tu Iza n my yayang x mau jadi saksi ek.
Gila self fish.


Ewahhh.
Nak jugak!
Hehehe.
My yayang dah gelap sket.
Akibat dr training kawad utk hari wilayah hari tu.
Tp xpe.
Sweet2 kelat aje dipandang.:)


Ni memang pose wajib beliau.
I dont know n dont undesrtand why he love to make that sign.
Asalkan bahagia ye sygku.
Btw, you...i love dear. 
(klu i love you dah biasa sgt)
Okey, after that kteorg singgah kedai rakyat 1 Malaysia kat P5 jap.
Pastu terus balik umah.
Now my yayang on duty sampai lah esok pagi.
Me?
As usual akan duduk di rumah buat keje umah.
Esok nak outing ke KL with my SIL (Ina).


**Terima kasih krn membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails