click this to be awesome person

Wednesday, 15 February 2012

Bercuti Lagi?

Assalamualaikum.

Wah. Cuti sekolah dah x lama lagi kan bulan mac ni. So mak Iza pun sibuk lah suh Iza yang superb.rajin ni survey2 kan apartment / hotel yang free untuk g holiday satu fmly. Biasalah, mak Iza nak tukar angin lah pulak kan. Asyik dok umah jaga si kembar tu nak lah jalan2 plak. Tadi jenuh gak Iza call hotel tanya room availability. Bukan ape, skrg ni Iza agak busy coz buat 2 keje dlm satu masa. Tanggung keje member yang sdg cuti bersalin. So keje Iza yg dah sedia ada byk ni tmbh lagi dgn keje org. So far alhamdulillah, boleh lah buat. Sambil2 belajar mana yang patut kan. Then pas settle tu terus search hotel apartment area PD tu kat google. End up mak Iza setuju untuk stay kat Tiara Beach Resort sbb tu je yang ada. Maklumlah cuti sekolah kan for sure ramai org berjalan. Harga pun leh tahan mahalnya. So dah itu yang mak Iza setuju, Iza pun on aje la. Katenye dah lame x holiday anak beranak. Yela, hari tu g Cameron Highland pun x ckup semua coz abg Iza n abg ipar Iza x de. This time nak sume ade katenye. So tggu lah holiday bulan dpn. Huhu. Beshnye sbb holiday bulan Mac. Bulan di mana usia Iza akan bertambah lagi satu angka. Yippii!! :)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails