click this to be awesome person

Thursday, 5 January 2012

Terserlah Kejuaraan Team HEBAT

Assalamualaikum.

Wah! Entry pertama di bulan januari tahun 2012. Sebenarnye banyak sgt entry Iza nak update untuk new year ni. Yelah, nak update entry pasal hantar adik ipar g register politeknik hari tu, entry pasal holiday kat Cameron lagi..Entry KIK kat Melaka hari tu pun x smpt update lg.. Ni tengah sibuk nak buat persiapan menghadapi Final Exam minggu depan. Fuhhh!!! Banyak sgt benda nak kena buat. Tp klu dah lepas paper final ni leh la relax sket. Cuti semester pun x panjang sgt mcm sebelum2 ni. So pagi tadi Iza pergi ke Menara KBS jap ade majlis penyampaian hadiah sempena kemenangan kumpulan HEBAT (K.I.K) tahun lepas yang mane diselitkan dalam Majlis Perhimpunan Mesra Bulanan KBS untuk bulan Januari 2012 ni.

X sangka, ingat gak mereka2 kat Iza sbb invite Iza dtg. Siap sms Iza suh datang pakai baju mcm pegi bertanding hari tu. Fuh! Tetibe rasa segan menerpa.Huhu. So, smlm smpt isi borang keluar dan bagi pada officer mintak kebenaran nak kuar g Menara KBS jap. Nasib baik lah lepas. Syukur kat opis baru ni pun mudah gak nak dpt kebenaran keluar kalau ade hal. Tapi x leh disalah guna ya kengkawan. Dahla Iza ni baru lagi. So kena lah behave. Hehehehe. Tu satu perubahan untuk mendisiplinkan diri gak tu. :) So pagi tadi masuk opis thumb-print jap then jumpe officer remind skali lagi terus gerak g Menara KBS. Jumpe kengkawan lame sgt best dan terus rase mcm rindu. Rase mcm x nak balik opis skrg ni je. Hehehe. Then ramai2 dr pejabat ROY gerak jalan kaki menuju ke Menara KBS. Dah la masing2 pakai baju sedondon. Pastu jalan kaki sesama. Org kat jalan sume nengok pelik. Dah mcm team koir n nasyid pun ade nak buat video clip. Hihi. Suweeeettt! :)

So sampai la masa yang ditunggu2 untuk naik ke atas pentas dan menerima hadiah kietorg ni hah. Superb rase bangga n kagum walau pun dah x bertugas di pejabat ROY tp sekurang2nya ade jugak lah sumbangan Iza terhadap team HEBAT n pejabat ROY. X minta pun dihargai dan diingati, cukup sekadar kenangan yang diukir bersama mereka. Mcm biasa, pahit manis tetap ade untuk setiap sesuatu yang berlaku. X kurang jugak pd diri Iza. Itu sume rencah kehidupan. So masa dah turun pentas tu masing2 yang ade dlm dewan tu wish tahniah kat team HEBAT sbb menjuarai kumpulan pengurusan. Siap ade officer ni ckp ngan Iza lagi "Eh, cik ni bukan dah ke JPM ke? Salah opis ni.. Ni event utk staff KBS" Hahaha..Kureng je perli tahap gaban erk...



Bersama Kak Erni. Kiteorang pose bersama replika cek bernilai RM5000. Hehehe. X sabar nak tunggu duit tu clear dlm bank Kak Erni. Pastu masing2 leh joli katak. Ade yang plan nak g USS la, ade yang ajak g Bandung la. Mcm2 la. Dan tak kurang jugak ade yang xnak join trip tapi nak cash. Tak kisah la. Belasah la asal korang bahagia. Tapi bagi Iza, better la spend g mane2 together ngan geng2 KIK ni sbb lebih happening. Klu dapat cash pun dalam RM500 mcm tu. Memang lah banyak, tapi for sure nnt habis mcm tu je. Atleast klu g vacation kite reward diri kite sbb dah susah payah membangunkan team HEBAT itu. Sekian. Nnt Iza update lain klu ade masa terluang sbb skrg ni balik umah je memang kejar mase coz pas maghrib dah kena masuk bilik study untuk wat revision. Mlm tadi je stop awal sebab pening pale. Kalau tak stop kul 12.00 tgh malam. Mlm ni kena usaha lebih sket sbb masa dah suntuk. Kena kuatkan smgt lawan ape jua dugaan.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails