click this to be awesome person

Wednesday, 25 January 2012

Short Update Cuti Hujung Minggu

Assalamualaikum.

Wah. Pagi ni keluar umah jalan x jammed langsung! Seronoknye... Kalau hari2 mcm ni kan best. Hihi. Mesti n confirm ramai lagi warga Putrajaya dan sekitarnya sambung cuti seminggu kan? How about me? Me?  No...No...No...Iza nak simpan cuti Iza le. Hehehe. Nak g mane? Ada la... Tapi antara salah satu penyebabnya nak simpan cuti tuk final exam sem2 akan datang. Rasenye 2 tahun kebelakangan ni (2010 & 2011) banyak sgt guna cuti sampai cuti tahunan berbaki 1 / 2 aje. So nak carry forward pun mcm x best je kan? Ape tah lagi nak masuk GCR..(klu keje govt. tu tau le) 

Okey, last weekend Iza n my yayang dok umah je. Percaya x? Kena percaya sbb kedua2 fmly dari Gombak n Ipoh bertandang ke Putrajaya. Syiok kan? Fmly Iza stay umah Iza 2 malam n law fmly lak rasenye almost 5 hari kot. Tu pun x pasti lagi sbb bergantung pd tahap kesabaran sebab kot2 diorang boring. Actually PIL Iza dtg nak anta my SILs yang Aida tu balik Politeknik kat PD. So after tu balik Putrajaya umah my SIL yang Ina tu. So sampai skrg ade kat umah Ina. Tadi baru je call tanye kat mane sume kate my MIL tgh cr barang kat Mydin nak buat laksa. Iza pun ape lagi. Hah? Laksa mak? Terus my MIL kate, ha'ah pas keje terus dtg umah Ina makan laksa. Wahhhh. Rasa terliur dah kat tekak ni. Besh..Besh..


Family Iza lak dtg sebab saje je jalan2 tukar angin. So tdo umah Iza 2 malam. Diorang dtg petang ahad bawak segala barang2 basah mcm umah Iza ni xde brg nak masak kan. Cmtu lah ragam mak Iza kalau dtg umah Iza x prnah nye tangan kosong. Kdg2 segan gak. My MIL pun same, klu dtg dr Ipoh mcm2 dibawak nye utk bekal kat anak2 menantu. Mulia sungguh lah hati ibu2 ni kan? Moga2 Iza pun akan menjejak langkah mereka2. Sedekah tu kan amalan yang baik. :) Okey, ni tengah search n survey2 air asia nye website. Ada yang menarik perhatian ni. Huhu. Holiday untuk anniversary n birthday menarik gak. :)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails