click this to be awesome person

Saturday, 7 January 2012

Sesi Bermanja

Assalamualaikum.

Kan Iza n family g Cameron sebelum new year kan. Then satu malam tu my yayang sibuk lah dok tengok segala gambar dalam DSLR tu sambil2 baring atas katil. Mase tu pintu bilik terkuak sket so memang kiteorg x tutup rapat. Iza pulak that time tengah leka main lappy. Tbe2 je tengok ada tangan kecik plus comel tolak pintu tu pelan2. Sambil mengintai. How cute!!! Rupe2nye.. Si kakak dok menjenguk. My yayang pun terus lah jerkah die. Terkejut plus mcm takut2 sket...Pastu terus melekat kat my yayang layan tengok gambar sekali.



See... Bukan main terus duduk kat pangkuan Pak Lang die. Selalu takut2. Tp kali ni leh plak tenang je bermanja. Maklum lah Abi die jauh kat Labuan. Keje sane sebab ade projek kat sane. Klu tak silap 3 bulan kot. So rindu lah kot kat Abi die tu. Xpelah kakak, Abi xde tapi Pak Lang ade ek... :) My yayang pulak jenis rajin gak melayan dak kembar ni....Makin menjadi2 le..


Penuh tekun tu tengok gambar die ngan adik. Mase ni adik kat hall kot main ape ntah. skrg budak dua org ni sgt rajin main angry bird kat i-phone ayah Iza. Sekejap2 panggil "atok....gi bird..." (angry bird)..wahhhhh!! Reti lak tu die main... Pandai betul budak2 zaman IT ni...

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails