click this to be awesome person

Tuesday, 31 January 2012

Selamat Hari Wilayah Persekutuan 2012

Assalamualaikum.

Wah! Esok adalah cuti umum bagi warga Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya n Labuan. So esok saat untuk berlibur bersama keluarga tersayang. Sambil2 update blog ni Iza nak menyelit lah story pasal my yayang masuk kawad untuk Hari Wilayah Persekutuan tempoh hari. Untuk pengetahuan semua, sambutan HWP tahun ni disambut awal sket iaitu pada weekend yang lepas. Iza pun ingat on the actual date tapi my yayang bukan pada 1hb februari. May be sebab hari Rabu hari weekdays so better diorang sambut awal on weekends kan. Lagi senang. So kat bawah ni ade lah 2 keping gambar my yayang masa hari kejadian. Tu pun Iza amek dlm FB my yayang yang mana kawan2 FB die tag.



Sungguh meriah! Syok jugak sekali sekala join acara mcm ni. Iza pas kuar KBS ni memang dah tak aktif la. Slalu bulan yang paling busy bulan Mei le sbb nak sambut Hari Belia Negara kan. Tp bagus gak. Leh fokus tang study. Maklumla dah nak akhir2 sem ni  kena lah pulun ape yang patut. Lg pun malas dah nak aktif. X larat nak outatstion pun iye gak.


Walau pun sekadar naib johan tetap berpuas hati dgn persembahan dari Perbadanan Putrajaya. Iza dah nengok video masa diorang kawad tu, memang mantap okeh! Siap my yayang n kawan dia lagi dua orang escot naik basikal elektrik sambil bawak belon yang besar tu. Sgt comel! Tp rezeki x berpihak kpd PPj, tp pada DBKL. Dah memang agak. Memang tiap2 tahun asyik diorang aje menang. Malas nak kate ape. Almaklumla. Tuan rumah kan. Tu Iza kate ngan my yayang, tahun dpn suggest lah kat pihak yg berkenaan suh buat kat Putrajaya lak. Tengok plak mcm mane. Hehehe. Okey, rasenye itu je yang nak update je pun. Xde mood sgt nak taip. Walhal cerita sket punye banyak. So esok memang plan ngan fmly Iza nak g berkelah. Pagi2 esok Iza kena drive balik Gombak n seperti biasa my yayang on duty. Its okey, Iza dah biasa. Die pun keje sbb nak cr income lebih, almaklumla pasni DSQ dah siap mcm2 nak kena buat. Owkey. Slmt bercuti buat warga Wilayah Persekutuan.:)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails