click this to be awesome person

Thursday, 12 January 2012

Risau

Assalamualaikum.

Pagi tadi pas settle siapkan segala keje yang tertunggak hasil cuti 2 hari sebab exam, mcm biasa akan call rumah mak Iza tanye khabar sume, gossip2 sket cte terbaru kot2 ade. Then tadi yang x besh nye mak Iza kate tengah packing baju2 ayah Iza. Iza ingat ayah Iza nak g outstation ke ape ke. Rupenye packing tuk dok hospital. Terkejut lah. Pastu mak Iza citelah yang ayah Iza g wat check-up kat HKL then kena tahan ngan doktor sbb high-blood pressure. 200 lebih bacaan tekanan. Mak Iza pun risau lah same. Iza ingat nak je pegi tengok tengahari td tapi x sempat coz byk sgt keje sbb kena settlekan keje2 SBPA. Dah dok HR kan skrg kenalah buat. So ingat esok time lunch panjang sket nak g jenguk la. X sedap hati selagi x tengok dpn mata. Ape pun Iza harap n doa moga ayah tekanan darah ayah Iza turun mcm sblmnya dan sihat2 hendaknya... **dah la malam smlm mimpi perkara2 yang x diinginkan...sgt mengganggu emosi..**

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails