click this to be awesome person

Saturday, 14 January 2012

Redeem Kupon Cosway



Assalamualaikum.

Okey, memandangkan lately ni Iza rajin beli brg kat cosway so dapat lah kupon banyak jugak lah. So kebetulan sampai katalog baru, tp x baru sgt lah bulan 12 tahun lepas kot so ade lah barang baru. Tengok2 leh redeem ngan kupon. Klu redeem kupon banyak mcm dlm katalog tu so barang tu dpt free xyah bayar. Sape taknak kan. Ape lagi terus lah bergegas g cosway Alamanda. Tu lah benda yang Iza redeem nye pun. Besh ala2 mcm longchamp nye design. Hahaha. So ade 3 beradik yang mane yang besar tu Iza buat beg make-up, confirm2 lah beg make-up yang lame main campak aje. Nasib ko lah. Yang kedua and ketiga tu masih x de motif lagi nak isi ape. Tengokla, kot baik hati bagi je kat sape2. Hahahaha. Okey. Babai.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails