click this to be awesome person

Saturday, 7 January 2012

Pas Baru & Diari Baru

Assalamualaikum.


Just saje nak share pasal Iza baru je dapat diari tahunan untuk 2012 and pas keje baru. Lame gak tunggu nak dpt dua2 benda alah ni. Diari teramat pntg utk Iza catat segala info pasal keje ke, study ke, personal ke. Before this my yayang bagi dapat dr PPj tapi tahun ni mcm lambat lah pulak. Pd hal benda yang nak ditulis untuk date spnjg tahun 2012 adalah banyak. Iza suke diari PPj sbb diari nye exclusive n design pun cantek ala2 corporate style.. Klu govt. punye biasa2 je. Tapi x pela.. Dapat yang govt. punye pun dah syukur.. Then pas keje tu pun baru dapat gak... Lame gak la Iza gune pas pelawat yang mane setiap kali datang keje kena g tinggal ic/lesen kat post polis bantuan tu then baru leh masuk opis. Balik pun camtu. Kena g serah balik baru boleh kuar. Huhuhu. Kat JPM ni diorang strict sket so thats why polis bantuan yang jaga. Klu tempat lain just ckup skdr pengawal keselamatan je. Hmmm..Okey, jom take a look..:)




** tetibe je name kat pas tu letak NURIZZAH. hehehe. tu name glamour okey..:). so suke hati lah Iza nak buh name ape.. :p **

Ni lah yang setiap hari Iza dok bawak n pakai masa kat opis. Sgt penting. Pas kalau hilang mau kena g report balai polis. Diari tu pulak kalau hilang memang nangis lah sebab mcm2 important info dok tulis dalam tu. Maklumlah, nak save dlm hp malas. Prefer to writing than typing..:) Hehehe. Okey, babai.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails