click this to be awesome person

Monday, 16 January 2012

New High Heels :)

Assalamualaikum.

Sejak2 opis dekat ngan Alamanda ni asyik ke sane. Bulan ni je dah 2 - 3 kali ke Alamanda. Huhu. Nak2 hari ni gaji masuk. Perghhh! Bukan main. Hajat malas nak ikut geng2 opis g Alamanda tapi bile pk2 kang bosan lak dok kat opis sorang2. So I follow aje la. Naik kete member. Dah pasang niat dalam hati just nak beli foundation je tapi mcm biasa. Bile dah withdraw duit mule lah rambang mata. Tp masih lagi mampu menahan nafsu syaitttoonn ni hah. Pk sem dpn banyak nak gune duit nak bayar yuran bagai terus Iza jadi seorang yang berjimat cermat. Alhamdulillah.




So ni lah hasil nye yang dibeli. Nasib murah. Lower than my budget. Sebelum ni dok usha kat sembonia n carlo rino. Mak aii harga sume cecah ratus, ntah fully leather ke ape? So dok tangguh2 sampai dah masuk tahun 2012 pun bertangguh, sampai kan kasut pattern mcm ni kat sembonia dah habis okey. Tapi kat carlo rino ade lagi just less 20% jela. Tu pun kalau dah deduct still ratus. Huhu. So untuk langkah berjimat cermat beli je kat vincci abis cte. 50% lagi kata ko. Last pair lak tu. Ngam2 saiz kaki Iza. Nak ke tak nak? Tapi dah pegang awal2 sbb ramai gak yang dok usha then bile diorang request size sume tggl size 8 je. Fuh! Nasib baik Iza dtg awal n dah siap2 pegang. Terus sarung kat kaki. Mule2 ketat sket lah kan sebab masih "dara".. Hahaha. So bile dah try round satu kedai tu rase selesa sambil2 diperhatikan org2 lain yang dok usha kot2 Iza nak letak balik. Oh no! Sorry, I kena amek gak sebab murah dan terus berkenan. So terus bayar then cashier tu kate suh double-check coz tak leh return or exchange. Oooo..erk? Dah check sume terus blah. 







Okey sampai opis je terus pose-kan kasut tu mcm tu. Dengan selamba letak kasut tu atas meja. Huhu. Dahla meja tengah berselerak dengan segala kertas. Aiyooo.. Padahal tengah dok serabut study tu utk paper khamis ni. Kebetulan keje dah siap awal tu yang dok bukak buku wat past year question.


Ade dua color tadi, warna ni ngan warna hitam. Hitam adalah hitam "mati" erk. X ceria n rase mcm mood tak mari lah kalau pakai. So Iza prefer dark-brown ni hah. Okey lah kan. Yang best tali belakang tu bukan pakai pin yang menyusahkan tu tapi pakai pelekat mcm kasut sekolah tu. Hehehe. Boleh laras sama ada nak ketat or longgar. Okey. Till meet again. Nak study dah. Salam alaik.


**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails